Prosim, ako v travianery zmenim povolanie? neviem ani jak som dal ale som "sedlak" ale chcel by som ine povolanie
Prosim, ako v travianery zmenim povolanie? neviem ani jak som dal ale som "sedlak" ale chcel by som ine povolanie
nevim jak se to meni . mohl by mi nekdo vysvetlit co to je ten travianer? diky
Povolání jde změnit ve 13. úkolu (myslím) - staré povolání zapomeněš a vybíráš nové. Později si pak vybereš druhé zaměstnání.
Popřípadě je ještě možno povolání změnit s přestupem do další generace či za 30 diamantů kdykoli.
X-Fighter: Počúvaj čo si napísal: Travian je online hra (RPG) na motivy travianu....
MYslím že to tak není hovoríme o Travianerovi ale myslím že to vieš, len si sa pomýlil![]()
Nuz, v tom pripade mozes pockat, ci ti neponukne nejaky lacnejsi nastroj. Mal si za ulohu vybrat povolanie a to si si vybral. Ak ti nevyhovuje, mozno sa poucis a dalsie ulohy budes plnit doslednejsie, ale teraz ten nastroj proste budes musiet kupit (myslim, ze 70 striebornych je v porovnani s 30 diamantami zadarmo).
Inak generacia konci 111. dnom, potom ides do dalsej a povolanie si vyberas znova.
ostatny tu povesali takmer vsetko: ale predsa, poriadne si pozris túto stránku a ked este stale nebudes nieco chapat, potom mi mozes napisat, ja sa v tom vyznam celkom dobre
A BOLA TMA A BOL BAN.
Od 31.3.2011 bolo na moje hlásenie zostrelených spamerov: III
Popis upravil M.i.r.a/lebo nightRavenovi sa nechcelo.