Zobrazují se odpovědi 1 až 3 z 3

Téma: Ambasáda ali

  1. #1

    Question Ambasáda ali

    Cus lidi nevite nekdo jak to mam udelat na s3 se mnou kamos zalozil ali on ji zalozil ja prispival ale on prestal hrat ja mam vsechny pravomoce ale nwm jak to mam udelat s ambou protoze kdyz ji budu rozsirovat ja treba na 5 uroven a on bude porad v ali tk tam bude misto podle jeho amby ne? A pokud ho vyhodim a je nas vic kdo ma pravomoce tak kdo bude jakoby zakladatel ten kdo mam nejvic popku nebo jak se to ridi diky za odpoved.

  2. #2
    Avatar uživatele merlouska
    Založen
    07.06.2007
    Bydliště
    tady a tam
    Příspěvky
    4 610

    Standardní

    mista v alianci se pocitaji podle nejvetsi ambasady v alianci a je uplne jedno, kdo tu ambasadu ma, jestli zakladatel nebo nekdo jiny.

    zakladatel muze byt kdokoli.. je to jen titul + vsechna prava. pokud prava predal, nicemu to nevadi, zakladatel v alianci byt vubec nemusi, dulezity je, aby aspon jeden hrac mel prava.
    ¿sǝpoʇsnɔ sosdı ʇǝıpoʇsnɔ sınb

    Ja nemam multak, ten druhy ucet hraje muj pes!!!

  3. #3
    Avatar uživatele Čnělka
    Založen
    07.06.2007
    Bydliště
    Krmelín
    Příspěvky
    3 435

    Standardní

    Počítá se nejvyšší level ambasády v alianci, takže ji můžeš stavět, případně kvůli neaktivitě kamaráda vyhodit
    Kdyby to někoho zajímalo, tak nyní pracuji pro Komínexpres
    Je pro Vás Califax legenda Travianu? Ano? Tak jste natvrdlý člověk.
    Nebyl jsem nejlepší, jsem nejlepší!

    Mám nejvíce příspěvků na tomto fóru, takže jsem nejmoudřejší. Kdo nesouhlasí, je moula!

Podobná témata

  1. Ambasáda
    Autor Blind v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 03.01.2008, 19:21
  2. ambasáda
    Autor hirundo v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 03.01.2008, 17:21
  3. ambasáda
    Autor pajajezek v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 03.12.2007, 11:47

Značky pro toto téma

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete editovat své příspěvky
  •