Stránka 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 21 až 30 z 33

Téma: Maximální populace v jedné vesnici

  1. #21
    Avatar uživatele merlouska
    Založen
    07.06.2007
    Bydliště
    tady a tam
    Příspěvky
    4 610

    Standardní

    no hlavne ve verzi 3.1 mohly ve vsi stat jen jedny pasti takze veskere vypocty zahrnujici vice pasti se muzou tykat maximalne soucasne verze 3.5
    ¿sǝpoʇsnɔ sosdı ʇǝıpoʇsnɔ sınb

    Ja nemam multak, ten druhy ucet hraje muj pes!!!

  2. #22
    Avatar uživatele tonypat
    Založen
    15.04.2009
    Bydliště
    U kompu
    Příspěvky
    205

    Standardní

    Podle mě je to něco přes 1800

    edit:merlouska má pravdu by sem chtěl vidět jak ve 3.1 postavíš několik pastí
    Moje oblíbená hláška:"Problém je někde mezi stoličkou a počítačem"




    Kdo budete něco chtít tak mi radši písněte na icq 648-792-758

  3. #23

    Standardní

    Takže si to shrneme...teoreticky je postup na vystavení největší možné vesnice takový to:

    Národ Galové (verze 3.5)

    1.hlavní vesnice ( železná vesnice) 5/4/3/6

    2.vystavět všechny doly na maximální úroveň za pomoci artefaktu na možnost výstavby velkého skladu

    3.Zbourat vybudované velké sklady a ve vesnici nechat pouze 1 sklad a jednu sýpku

    4. na všechny volné stavební plochy vystavět pasti na maximální level
    Naposledy upravil wojan : 08.06.2009 v 18:44

  4. #24

    Standardní

    dokonce me napada ze jsou nove typy vesnic, tak jesli by to nebylo lepsi v 4/3/5/6 vesnici, ale asi ne, hlina je levnejsi a ted se mi to nechce pocitat
    kazdopadne se shodnem ze tam musi byt 5x zelezo
    slovo megacrop je vymysl... vyjmeme jej z naseho slovniku!

  5. #25
    Avatar uživatele snipper
    Založen
    23.05.2007
    Bydliště
    (beta.org)
    Příspěvky
    352

    Standardní problem vyrieseny

    Takze spravna odpoved je 1918 vo verzii 3.5

    Co na to potrebujeme?

    Narod Gal - kvoli pastiam
    Obec 3/4/5/6 ako hlavnu obec - (preco prave tuto a nie 4/3/5/6 sa dozvieme neskor)
    Artefakt na velke sklady a sypky

    Ako na to ?

    Surovinove polia

    Takze maximalne policiek levely su

    20lvl dreva [12 skladov = 2 880 000 + 7 sypok = 1 680 000, (21. lvl je treba 1 707 970 obilia) = 41 pop * 3 = 123
    21lvl hliny [13 skladov = 3 120 000 + 6 sypok = 1 440 000] = 44 pop * 4 = 176
    20lvl zelezo [12 skladov = 2 880 000 + 7 sypok = 1 680 000, (21. lvl je treba 1 707 970 obilia) ] = 51 pop * 5 = 251
    21lvl obilie [11 skladov = 2 640 000 + 3 sypky (22.lvl - 4 sypky + 15 skladov dava len 3 600 000 - potreba 4 278 470 hliny)] = 22 pop * 6 = 132
    Samozrejme pri pouziti velkych skladov a sypiek...

    Tu vidime preco prave obec 3/4/5/6 , kedze hlina aj drevo davaju rovnaku popku, ale hliny sme schopny postavit az 21. lvl, preto dosiahneme vacsiu popku ako s 4/3/5/6
    Zeleza potrebujeme samozrejme 5 kusov

    Takze mame 123+176+251+132 = 682 popky za surovinove polia

    Centrum

    Pri pohlade na populaciu , najviac populacie (72) davaju Stajne (plus napajedlo koni ktore vsak ako galovia nemozme postavit), dalej po postaveni vsetkeho nam ostanu v obci jeden sklad a sypka, ktorym pripadnym zburanim neziskame viac populacie.

    To mame 20 policok - 1 - 2 = 17 miest pre pasti ktore davaju 2. najviac populacie (62) (spolocne s trzicou a radnicou). HB podla navodu na pasti nepotrebujeme, preto ju zburame a na jej mieste postavime pasti

    Takze si to spocitame
    20lvl Stajne 72 = 72
    20lvl Sklad a sypka - 2 * 30 = 60
    20lvl Pasti - 62 * 17 = 1054

    To mame 1186.

    + mame tu

    Specificke stavby

    20lvl Palisady - 20
    20lvl Zhromazdisko - 30

    Takze spolu dostaneme 682 + 1186 + 50 = 1918

    Dakujem za precitanie ...
    Naposledy upravil merlouska : 09.07.2009 v 20:22 Důvod: na ziadost autora - uvedomil si, ze velke staje v hlavni byt nemuzou
    I am the wicked,
    and i am the poison.
    I am the plastic,
    and i am the grave.

  6. #26

    Založen
    21.07.2007
    Bydliště
    Praha
    Příspěvky
    18

    Standardní

    Moc hezký výpočet snipper/e,
    jsem rád, že jsem se zase dozvěděl něco nového
    Ale můj názor je, že toto se nestane asi nikdy, buď nebude čas a hlavně nebude takový klid, ale vím, že možné je podstatě všechno

    Podle mě se hraje spíše na armády a ne na to, kdo vystaví největší vesnici, tím na sebe upoutá pozornost a pak je malér

    Ale i tak dobrá debata

    PS to snipper: téda, nechtěl bych to počítat
    Je to přece jen hra a tak se chovejme slušně i k ostatním !





  7. #27

    Standardní

    to by bylo hodně bourání, kdyby tam byly jen 4 sýpky a 3 sklady, na 19lvl dolů se jich potřebuje přece jenom trošku víc... (samozřejmě to neplatí pro všechny výpočty, v některých se to nebourá)
    Naposledy upravil agapetos : 17.07.2009 v 19:17

  8. #28
    Avatar uživatele Caspian
    Založen
    11.07.2009
    Bydliště
    Libavské Údolí
    Příspěvky
    18

    Standardní

    no stačí hledat,včera se to tu taky řešilo ale číslo je kolem 1600

  9. #29
    Avatar uživatele mastr
    Založen
    12.12.2009
    Bydliště
    Praha 9
    Příspěvky
    79

    Question

    jak chcete zníčit hlavní budovu? Katapultama??????

  10. #30
    Avatar uživatele snipper
    Založen
    23.05.2007
    Bydliště
    (beta.org)
    Příspěvky
    352

    Standardní

    ano Ide o maximalnu teoreticku populaciu
    I am the wicked,
    and i am the poison.
    I am the plastic,
    and i am the grave.

Podobná témata

  1. největší populace jedné hlavní vesnice
    Autor satjov v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 05.08.2010, 14:31
  2. máx. populace jedné vsi
    Autor EX.snbík v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 23.08.2008, 15:13
  3. Maximální populace
    Autor Frank v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 26.08.2007, 11:09

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete editovat své příspěvky
  •