Stránka 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 1 až 10 z 33

Téma: Maximální populace v jedné vesnici

  1. #1
    Avatar uživatele rosja
    Založen
    18.06.2007
    Bydliště
    Jihlava-Vysočina
    Příspěvky
    226

    Standardní Maximální populace v jedné vesnici

    Ahoj. Chci se zeptat jaká je maximální možná populace v jedné vesnici postavíme-li budovy jenž dávají nejvíce populace:-) Samozřejmě ve verzi travianu 3.5 :-) Prosím o přesné čísla a né odhady

  2. #2
    Avatar uživatele Hip Hoper
    Založen
    03.06.2009
    Bydliště
    Detva
    Příspěvky
    11

    Standardní

    Okolo 1500!Presne číslo sa nedá,lebo to závisí od toho aké budovy v dedine máš!

  3. #3

    Standardní

    presne sa to nedá,ale cca.1600 v dedine s 5 železnými dolmi nastavených ako hlavná...

  4. #4

    Založen
    21.04.2009
    Bydliště
    v lese
    Příspěvky
    367

    Standardní

    Nejvíce jsem viděl 1350 popky,ale nejvíc je 1400-1500

  5. #5
    Avatar uživatele Beran
    Založen
    14.01.2009
    Bydliště
    České Budějovice
    Příspěvky
    767

    Standardní

    Myslím, že 5 železných dolů by ani nebylo třeba. Na tohle snad ani nikdo nekouká. Každý staví, co potřebuje a nekouká po budovách, co dávají nejvyšší pop.
    Než se na cokoliv zeptáte, přečtěte si pravidla hry a FAQ. Tyto dvě stránky vám velmi pomohou. Pak by nebylo od věci skusit web aliance BHoH-WSE a Čnělkův web. Pokud ani poté nemáte odpověď na otázku, zkuste si prolistovat Fórum a až poté se na něco ptejte. Z 99% bývají všechny odpovědi na otázky zodpovězené na výše uvedených odkazech. Trošku hledání a máte o body/BANy míň.

  6. #6
    Avatar uživatele iik '
    Založen
    07.06.2009
    Bydliště
    Havlíčkův Brod
    Příspěvky
    3

    Standardní

    Citace Původně odeslal Beran Zobrazit příspěvek
    Myslím, že 5 železných dolů by ani nebylo třeba. Na tohle snad ani nikdo nekouká. Každý staví, co potřebuje a nekouká po budovách, co dávají nejvyšší pop.
    Takže záleží jenom na budovách? Nebo to ovlivňuje ještě něco jinýho? ....

  7. #7

    Založen
    15.09.2008
    Bydliště
    Kopčany
    Příspěvky
    456

    Standardní

    zalezi na budovach, polich a jestli je ta vesnice hlavni nebo ne a malo na narodu

  8. #8

    Standardní

    Mno pres 1400 to pujde v klidu...ale fakt...nejvyssi pop je mozne dosahnout ve vesnici 3/4/5/6 (tj. 5 zeleznych dolu), protoze zelezny dul pridava nejvic pop pri kazdem levelu.

    dejme tomu mas 3/4/5/6 vsechny suroviny na max. a jsi riman.
    tj. drevo na 18, hlinu na 19, zelezo na 18 a obili na 19 --> 3x35+4x38+5x45+6x18=590
    hlavni budova,shromazdiste,trziste,zed na 20: 41+30+62+20=153

    toto je zatim v centru vesnice minimum budov, a mame zatim pop 743 pop, zustalo 18 mist nezastavenych.
    pokud chceme dat budovy s nejvyssi pop, pak: akademie/zbrojnice/kovarna/napajedlo/kasarny/staje/radnice/obchodni kancelar/dilna/ambasada, tj. 10 budov: 62+62+62+72+62+72+62+51+51+51=607

    zustalo nam stale 8 mist. co tam dat? zatim mame 743+607=1350 pop...a zatim jsme bez skladu a sypek.

    1 sklad a 1 sypka 30-30 pop, tj. 1410 pop a zustalo stale 6 mist. muzeme tam dat jeste napr. kamenika 41 pop, potom palac (zbytecny, 30 pop, radsi dalsi sklad), a jsme trochu bez napadu...tak dejme toho kamenika, mame 1451 pop, a zustalo 5 mist na 5x30 pop napr. 2 sklady a 3 sypky

    tj. mame 1601 pop, a mame ve vesnici 3 sklady/4 sypky a vsechny mozne budovy, ktere pridavaji maximum obyvatel (jsem vynechal turnajove hriste, to pridava stejne 30 pop, jak sklad/sypka). takze vypada to tak, ze maximum populace, co dokazeme dosahnout, je:

    1601

  9. #9

    Standardní

    hezka uvaha... ale zapomnel jsi na pasti, ktere davaji dalsich 32 pop... takze jsme na 1633 pop
    Líbí se Ti web? Chceš ho podpořit? Dej si odkaz do svého podpisu

  10. #10
    Avatar uživatele Macinnka
    Založen
    06.03.2009
    Bydliště
    Praha
    Příspěvky
    61

    Standardní

    rypar.j: njn, jenže tys zas zapoměl, že to psal na římana!!! psal to hned na začátku a počítal napajedlo

    a navíc bys ty p\asti stejně musel vyměnit např za sýpku, takže by to dalo jen o 2bodíky víc, což je 1603
    Naposledy upravil Macinnka : 08.06.2009 v 00:42

Podobná témata

  1. největší populace jedné hlavní vesnice
    Autor satjov v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 05.08.2010, 14:31
  2. máx. populace jedné vsi
    Autor EX.snbík v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 23.08.2008, 15:13
  3. Maximální populace
    Autor Frank v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 26.08.2007, 11:09

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete editovat své příspěvky
  •