Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 1 až 10 z 13

Téma: [T3] GB Plastilin pro T3.5

  1. #1
    Avatar uživatele panbubo
    Založen
    08.06.2007
    Bydliště
    Praha
    Příspěvky
    98

    Standardní [T3] GB Plastilin pro T3.5

    Není ještě zcela hotov. Těch změn oproti staré verzi je celkem dost. Zatím sem dávám pouze přímé nahrávání z webu. Takže pokud někdo hrajete na německých serverech můžete zkusit. Ostatní si musí počkat
    Kód:
    http://gbtravian.unas.cz/travian/

  2. #2

    Založen
    27.06.2009
    Bydliště
    Doma
    Příspěvky
    160

    Standardní

    hele já jsem se chtěl na to jen tak kouknout a mě to napsalo Nepovolený přístup!
    Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
    Pozor: system je citlivý na velikost písmen !! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm)
    Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.

  3. #3
    Avatar uživatele panbubo
    Založen
    08.06.2007
    Bydliště
    Praha
    Příspěvky
    98

    Standardní


    soubory jsou v poradku. Me to v pohode bezi.
    Zkousel si to na nemeckem serveru?
    Naposledy upravil panbubo : 28.09.2009 v 10:22

  4. #4

    Založen
    27.06.2009
    Bydliště
    Doma
    Příspěvky
    160

    Standardní

    Ajo nepřečetl jsem si to pořádně už to funguje

  5. #5

    Smile Nefunguje

    Mě to nefunguje ani na německéím travianu máte někdo mozilu?Docela rád bych to viděl

  6. #6
    Avatar uživatele panbubo
    Založen
    08.06.2007
    Bydliště
    Praha
    Příspěvky
    98

    Standardní

    ???
    Ja pouzivam firefox a normalne to bezi.
    Na jinych prohlizecich (hlavne IE) se to muze spatne zobrazovat, ale fungovat by to melo i tak.

    Co s tim odkazem delas?

  7. #7

    Standardní Nefunguje

    Taky mi to nefunguje:

    Máte v tom chybu panbubo! špatná adresa nebo nwm


    Nepovolený přístup!
    Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
    Pozor: system je citlivý na velikost písmen !! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm)
    Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.

  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Maťec
    Založen
    23.07.2008
    Příspěvky
    4 774

    Standardní

    Toto totiž není adresa pro prohlížeč, ale pro nahrání grafického balíku. Tedy když ji chcete otevřít jako stránku, tak se nezobrazí. Ale když dáte nahrát GB z webu, tak by to fungovat mělo.
    Nemám rád zrádce, podrazáky a lidi, co mi opravují pravopisné chyby


    Jsem v T-důchodu, odpovědi ohledně T4 tak berte s (značnou) rezervou

  9. #9
    Avatar uživatele panbubo
    Založen
    08.06.2007
    Bydliště
    Praha
    Příspěvky
    98

    Standardní

    drahy aznoho,
    chyba bude v tvem vedeni.
    Je to prime nahravani z webu!!!!
    Naposledy upravil panbubo : 28.09.2009 v 13:18

  10. #10

    Standardní

    To znamená, že adresu musíš zkopírovat do řádku v záložce Grafické Balíky v tvém profilu, kdybys to nepochopil...
    !Na dotazy používat SZ! !Uznávám pouze sebe, WoW a LoL... jo a ještě Bec!

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete editovat své příspěvky
  •