Není ještě zcela hotov. Těch změn oproti staré verzi je celkem dost. Zatím sem dávám pouze přímé nahrávání z webu. Takže pokud někdo hrajete na německých serverech můžete zkusit. Ostatní si musí počkat
Kód:http://gbtravian.unas.cz/travian/
Není ještě zcela hotov. Těch změn oproti staré verzi je celkem dost. Zatím sem dávám pouze přímé nahrávání z webu. Takže pokud někdo hrajete na německých serverech můžete zkusit. Ostatní si musí počkat
Kód:http://gbtravian.unas.cz/travian/
hele já jsem se chtěl na to jen tak kouknout a mě to napsalo Nepovolený přístup!
Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
Pozor: system je citlivý na velikost písmen !! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm)
Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.
soubory jsou v poradku. Me to v pohode bezi.
Zkousel si to na nemeckem serveru?
Naposledy upravil panbubo : 28.09.2009 v 09:22
Mě to nefunguje ani na německéím travianumáte někdo mozilu?Docela rád bych to viděl
???
Ja pouzivam firefox a normalne to bezi.
Na jinych prohlizecich (hlavne IE) se to muze spatne zobrazovat, ale fungovat by to melo i tak.
Co s tim odkazem delas?
Taky mi to nefunguje:
Máte v tom chybu panbubo! špatná adresa nebo nwm
Nepovolený přístup!
Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
Pozor: system je citlivý na velikost písmen !! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm)
Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.
Toto totiž není adresa pro prohlížeč, ale pro nahrání grafického balíku. Tedy když ji chcete otevřít jako stránku, tak se nezobrazí. Ale když dáte nahrát GB z webu, tak by to fungovat mělo.
Nemám rád zrádce, podrazáky a lidi, co mi opravují pravopisné chyby
Jsem v T-důchodu, odpovědi ohledně T4 tak berte s (značnou) rezervou
drahy aznoho,
chyba bude v tvem vedeni.
Je to prime nahravani z webu!!!!
Naposledy upravil panbubo : 28.09.2009 v 12:18
To znamená, že adresu musíš zkopírovat do řádku v záložce Grafické Balíky v tvém profilu, kdybys to nepochopil...![]()
!Na dotazy používat SZ! !Uznávám pouze sebe, WoW a LoL... jo a ještě Bec!