Radu urcite najdes zde na foru.
Zdravím vás,
doufám že se vám bude líbit moje slepička/kohoutek (ani nevím co to je). Omlovám se, ale neměl jsem oranžovou barvu.
Příloha 1894
panbubo:Mě nejde o to vyhrát,ale zůčastnit se =)...
Pro ostatní:Mohu se zeptat,v jakém programu(/kromě malování) se vytváří dobře obrázky,které jdou formátovat apod...?
Floutci, Mossad, Řehoř.
Dobrý podvečer,přidávám zde obrázkek slepice , doufám , že Vás zaujme...
Styl: Ruční malování , následně v programu "Malování" vytvořen text original post "PF 2010 přeje Aznoho"
Nápad: Po přečtení tohoto témata jsem se rozhodl , že nějakou namaluji , rozhodl jsem se "najít" na internetu obrázek slepice , podle kterého jsem začal kreslit a toto je výsledek , slepice pochází ze známé a populární hry "Moorhuhn"
Věnování: Tento obrázek bych chtěl věnovat svojí paní učitelce vytvárné výchovy a to proto cituji "Sice neumíš kreslit , ale snažíš se".
Děkuji všem , kteří tento vývor "shlédnou" sice je mi 13 let , do žádné "výtvarné" školy nechodím , ale můj názor je takový , že kreslit umím , uvidím jestli zde bude "větší" konkurence , určitě obrázek vylepším.
S pozdravem Aznoho![]()
Naposledy upravil merlouska : 17.11.2009 v 17:39 Důvod: odstraneni [img] tagu.. takovyhle obri obrazky se do [img] proste NEDAVAJ
vevericak: neco o rozmerech maximalne 700x700 jsi nahodou necetl?
Vím je to nic moc,ale snažil jsem se![]()
hele podle me si z vas dela ten dotycny organizator blazny