Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 1 až 10 z 11

Téma: doplnenie prehladu armady na plus ucte

  1. #1

    Standardní doplnenie prehladu armady na plus ucte

    navrhujem doplnit do tabulky jednotiek, ktora je sucastou plus uctu (vesnice/jednotky) udaj o momentalne dostupnych jednotkach vo vesnici.

    A to nasledovne: v kazdej bunke tabulky bude:
    - hlavny udaj: celkovy stav jednotiek vyrobenych vo vsi (ako je aj teraz)
    - a pod tym napriklad cervenou farbou udaj, kolko jednotiek je z toho vo vsi okamzite k dispozicii

    (nezarataju sa tam jednotky, ktore su v tej vsi na podpore, alebo jednotky odoslane do inych vesnic na podporu, alebo jednotky v pohybe)

  2. #2
    Avatar uživatele Čnělka
    Založen
    07.06.2007
    Bydliště
    Krmelín
    Příspěvky
    3 435

    Standardní

    http://s12.travian.cz/dorf3.php?s=6

    Zaměň si server, znáš ten odkaz? Jsou na něm znázorněny jednotky ve vesnici. Nevím, zda to funguje bez plus účtu....
    Kdyby to někoho zajímalo, tak nyní pracuji pro Komínexpres
    Je pro Vás Califax legenda Travianu? Ano? Tak jste natvrdlý člověk.
    Nebyl jsem nejlepší, jsem nejlepší!

    Mám nejvíce příspěvků na tomto fóru, takže jsem nejmoudřejší. Kdo nesouhlasí, je moula!

  3. #3

    Standardní

    wow, plusko mam ale toto vidim po prvy krat. chyba na to tlacitko (teda aspon ja ziadne nevidim). parada, dik

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Maťec
    Založen
    23.07.2008
    Příspěvky
    4 774

    Standardní

    Tlačítko je slovo "vesnice:" nad seznamem tvých vesnic. Popřípadě dorf3 v url.
    Nemám rád zrádce, podrazáky a lidi, co mi opravují pravopisné chyby


    Jsem v T-důchodu, odpovědi ohledně T4 tak berte s (značnou) rezervou

  5. #5

    Standardní

    jo to tlacitko mam, ale konci to slovom Jednotky a tohle by malo byt az za tym.

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Maťec
    Založen
    23.07.2008
    Příspěvky
    4 774

    Standardní

    Pokud myslíš počet vojska aktuálně ve vesnici, tak by to tam být mohlo, ale stejně se můžeš podívat do vesnice, uvidíš jak to tam je.
    Nemám rád zrádce, podrazáky a lidi, co mi opravují pravopisné chyby


    Jsem v T-důchodu, odpovědi ohledně T4 tak berte s (značnou) rezervou

  7. #7

    Standardní

    jo ten prehlad vesnic v plusku znam, akurat ze tato posledna tabulka (jednotky prave ve vesnici) tam nema tlacitko a treba rucne prepisat url.

  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Maťec
    Založen
    23.07.2008
    Příspěvky
    4 774

    Standardní

    Tak to je zvláštní. Zatím se mi nestalo, že by mi chybělo jedno tlačítko


    Aha, tak to se omluvuju, bavil jsem se tu o "5-té" stránce, nikoliv o té skryté "6-té". Nějak jsem tě nepochopil o:-)
    Naposledy upravil Maťec : 02.12.2009 v 00:09
    Nemám rád zrádce, podrazáky a lidi, co mi opravují pravopisné chyby


    Jsem v T-důchodu, odpovědi ohledně T4 tak berte s (značnou) rezervou

  9. #9
    Avatar uživatele merlouska
    Založen
    06.06.2007
    Bydliště
    tady a tam
    Příspěvky
    4 610

    Standardní

    to tlacitko tam neni schvalne..

    je to featura z drivejsich dob, kterou nemci dnes nesupportujou (tzn nezarucujou funkcnost), ale funguje nadale
    ¿sǝpoʇsnɔ sosdı ʇǝıpoʇsnɔ sınb

    Ja nemam multak, ten druhy ucet hraje muj pes!!!

  10. #10

    Standardní

    Citace Původně odeslal kasisa Zobrazit příspěvek
    jo ten prehlad vesnic v plusku znam, akurat ze tato posledna tabulka (jednotky prave ve vesnici) tam nema tlacitko a treba rucne prepisat url.
    No jo ,máš pravdu ,jenže pokud si to ze staré cz 12tky co už skončila dobře pamatuji ,tak ta šestá tabulka se jmenovala "Přehled jednotek".

Podobná témata

  1. viacero hracov na ucte
    Autor MIMO 1 v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 15.05.2010, 18:57

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete editovat své příspěvky
  •