Stránka 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 1 až 10 z 42

Téma: CHYBY V BLACK FAQe

  1. #1

    Standardní CHYBY V BLACK FAQe

    Sem napíšte všetky chyby z http://forum.travian.cz/showthread.php?t=27 :

    1. Je tam nefunkčná farba ([color=#444444])
    2. Speed server už na CZ aj SK Traviane existuje
    5. Už je Bonifác, obchodníci z domova nechodia
    6. Pri lúpeži aj tak zomrie väčšina armády
    7. Nemusí mať žiadny titul a môže byť zakladateľ
    8. Treba tam dodatok, že na obsadenie oázy
    12. Existuje aj CZ/SK FAQ, tak prečo je to EN?
    14. Level 4-20 zvyšuje každým levelom o 3 ľudí
    17. Chybný link... Zacenzúrované botom fóra
    18. Keď máš BoniKlub tak môžeš za 2 zlatky stiahnuť ihneď
    20. Meno zmeniť môžeš do populácie 100 keď napíšeš MH dôvod a e-mail
    22. Obidve budovy pridávajú body do defenzívy...
    23. V hlavnej dedine môže byť maximálne 24
    25. Je tam chyba v slove rezidenci
    45. V novej verzii (3.5,3.6) sú nové typy dedín
    51. Ešte som na to upozornený nebol
    61. Teraz je to tuším 1/5 skladu
    63. Nefungujú smajlíci
    70. Chybný link... Zacenzúrované botom fóra
    71. Chybný link... Zacenzúrované botom fóra
    72. Chyba v smajlíkovi
    73. Normal - Rok a pól+, Speed - Pól roka+
    74. Klikneš štandardný balík a OK
    78. To isté čo prípad 23.
    89. Aj tých, ktorých máš v adresáre
    100. Aby si mohol posielať viac vojakov (T3.6)
    102. Keď zrušíš účet a aspoň raz si si objednal zlatky tak môžeš presunúť všetky zlatky na nick/UID

    Všetci čo sa tlačíte Blackovi do [spodného otvoru] a máte toto v podpise, tak si to zmažte lebo zbytočne nováčikov pomýlite...
    Prosím Blacka a opravu alebo zmazanie...
    Čekám na reputáciu

    Tento príspevok neberte ako lovenie hodností. Nemám záujem o hodnosť na fóru.
    Main Menu: Travian 4, BB-Kódy, Hľadanie, Antihack, Captcha, AdBlock, Bonifác.

  2. #2

    Standardní

    Je to staré téma, které už není aktuální protože vznikl rozsáhlý český FAQ, kde to všechno je (sice jsou tam nedostatky, ale je).
    PS: 73. bod je správně, speed 100% netrvá víc než půl roku, ale cca 4 měsíce, to samé normal který trvá rok a něco

  3. #3
    Avatar uživatele Duncan
    Založen
    07.06.2007
    Bydliště
    Tajné, jsem špeh;)
    Příspěvky
    172

    Standardní

    Tak tohle jsem nikdy nečetl

    63. Nefungujú smajlíci - nemyslel jsi 64, tam chybí smajlík. Ale když už jsem náhodou koukl na tu 63, opravdu zástup nemůže zabrat oázu? Nějak si to nevybavuju, že bych to v prakci potřeboval, ale myslím, že by to zástupce mohl zvládnout...
    Koho to nebaví, ať to nehraje Já už to nehraju...

  4. #4

    Standardní

    DUNCAN já taky nwm a táke by mě to zajímalo proč by to zástup nemohl udělat ?

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Maťec
    Založen
    23.07.2008
    Příspěvky
    4 774

    Standardní

    četl jsi si vůbec čas založení toho tématu?
    Nemám rád zrádce, podrazáky a lidi, co mi opravují pravopisné chyby


    Jsem v T-důchodu, odpovědi ohledně T4 tak berte s (značnou) rezervou

  6. #6
    Avatar uživatele Ampidike
    Založen
    14.05.2009
    Bydliště
    Brno
    Příspěvky
    870

    Standardní

    24. doplnila bych, že nicméně ve vesnici 2 (i když už ji nemám a má ji soupeř) je stále zabrán slot díky vesnici 3
    61: aktualizovat údaje o úkrytech proti Germánům (na classicu jsou to stále 2/3 ?)
    63: zástupce dále může založit vesnici, a některé manipulace se zlatými jsou povoleny: může měnit u NPC a dostavovat budovy
    64: tam měly být asi grafické šipky, já tam vidím slovo "arrow"
    67: bitevní simulátor ve shromaždišti je už vylepšený
    87: aktualizovat - bonifácův klub, uhýbání jednotek
    94: zkušenosti se počítají hrdinovI, ne hrdinovY
    96: hodilo by se info, že zemřelí vojáci dávají do sýpky obilí

    Edit: Maťec, jestli je to až tak neaktuální, že na to ani nemáme koukat, tak by se to teda mělo asi vymazat, ne?
    Naposledy upravil Ampidike : 07.01.2010 v 18:58

  7. #7

    Standardní ..

    tak tomelo byt opravene nebo smazane jestli to neodpovida realite , opravdu to jenom zmate novacky ..

  8. #8
    Avatar uživatele nightRaven
    Založen
    19.12.2008
    Bydliště
    Slovakia/Baan
    Příspěvky
    428

    Standardní

    Mal by sa spraviť test, koľko nováčikov to číta...
    A BOLA TMA A BOL BAN.
    Od 31.3.2011 bolo na moje hlásenie zostrelených spamerov: III

    Popis upravil M.i.r.a/lebo nightRavenovi sa nechcelo.

  9. #9

    Standardní

    To Anakin: ad 25 = chyba tam není, rezidence i residence - obojí je správně. Vypadá to sice divně, ale já taky píšu furt tak, jak mě to v pravěku naučili
    Prosím travian tým, aby od teď dosedal opatrně, mohl by mi ublížit

    První a poslední video virtuálního života: http://vimeo.com/10958932 ,http://vimeo.com/19798513

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Maťec
    Založen
    23.07.2008
    Příspěvky
    4 774

    Standardní

    Ampidike: to se mají vymazat veškerá témata obsahující neaktuální informace? Tedy víceméně všechno od poslední aktualizace?

    Když Blacka hezky poprosíte, určitě vám to rád aktualizuje. Zvlášť když mu řeknete co a kde
    Nemám rád zrádce, podrazáky a lidi, co mi opravují pravopisné chyby


    Jsem v T-důchodu, odpovědi ohledně T4 tak berte s (značnou) rezervou

Podobná témata

  1. Chyby v FAQ
    Autor Kepty v sekci Bugy
    Odpovědí: 108
    Poslední příspěvek: 07.04.2012, 19:11
  2. Chyby ve FAQ
    Autor Mike v sekci Všeobecně
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 31.12.2008, 17:46

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete editovat své příspěvky
  •