Stránka 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 1 až 10 z 23

Téma: Manipulace skladištěm

  1. #1

    Standardní Manipulace skladištěm

    Zdravím,
    napadlo mě, jestli by se nedalo manipulovat kapacitou skladiště podobně jako je to u obchodu s NPC...-> např. na lvlu 1 by byla celková kapacita 3600 a mohlo by se tam třeba uložit 2000 dřeva, 800 železa a 800 hlíny - a to by se mohlo měnit, třeba 1200 dřeva, 800 hlíny a 1 600 železa
    PS: hledal jsem, ale nenašel

  2. #2
    Avatar uživatele cube
    Založen
    14.06.2007
    Bydliště
    Ba / Pn
    Příspěvky
    1 233

    Standardní

    Hmmm.. nieje to az tak zly napad

    Zatial to samozrejme nejde, ale ako napad to nieje zly
    Ked nevies... nerad
    Ak mas vyhrady, od toho su Sukromne spravy
    ...

  3. #3
    Avatar uživatele Dadoun
    Založen
    15.08.2007
    Bydliště
    Praha
    Příspěvky
    1 531

    Standardní

    Po delsi dobre tady vidim napad, co se mi zamlouva. Moznost vybrat si kolik od kterych surovin ulozit do ukrytu by kazdopadne melo sve vyhody.
    "I grew up feeling like I could never fit in no matter how hard I tried. One day, I realized that I didn't want to fit in. I could make my own standards and I'd live by them" - Marilyn Manson

  4. #4

    Standardní


    Super nápad... Napríklad by si Germán nastavil na 5000 dreva, 3000 hliny, 1000 železa!
    Dal by som reputáciu +!

    Ale na 100% to neprejde

    Tento príspevok neberte ako lovenie hodností. Nemám záujem o hodnosť na fóru.
    Main Menu: Travian 4, BB-Kódy, Hľadanie, Antihack, Captcha, AdBlock, Bonifác.

  5. #5
    Avatar uživatele cube
    Založen
    14.06.2007
    Bydliště
    Ba / Pn
    Příspěvky
    1 233

    Standardní

    uvidime... predlozime na medzinarodne TT forum a uvidime
    Ked nevies... nerad
    Ak mas vyhrady, od toho su Sukromne spravy
    ...

  6. #6

    Standardní

    Pokud by to byla zlatková funkce, tak by to bylo zajímavé.

    Pár otázek:
    - týkalo by se to celé skladové kapacity vyjma sýpky?
    - bylo by to za zlatky? Kolik by to stálo?
    - jak dlouho by vydržela rozvrstvená kapacita skladů, než by se vrátila k normálu?

    Pár připomínek:
    - jako zlatková funkce by to vedlo k navýšení možných lvlů surovinových (hlavně obilných) polí v hlavce
    - jako zlatková funkce by to zásadně urychlilo stavbu některých budov: turnajko na 20; obilná pole v hlavce, hráze a obecně všechny budovy, které potřebují velké množství jednoho konkrétního typu suroviny, kvůli nimž se musí stavět další levely skladů či další budovy skladů
    - jako nezlatková funkce by to prakticky znemožnilo farmení
    - pokud by to bylo za zlaté, došlo by k dalšímu zvýhodnění zlatkářů

    Pár nápadů:
    - rozhodně za zlaté. Pokud by to bylo zadarmo, v podstatě by to nahrazovalo funkci NPC při bránění.
    - týkalo by se to určitě jen skladů, sýpky by zůstaly beze změny
    - ve vesnici s divem by se to nedalo použít
    - ve vesnici, kde je změněná kapacita skladů, by nešlo použít NPC obchod; a to z toho důvodu, aby to alspoň trochu kompenzovalo ulehční při stavbě polí a jiných budov.

  7. #7

    Standardní

    NightWatch : Tvá omezení dávají smysl, ale osobně nesouhlasím s kompletní blokací NPC.
    Pro živení větší armády (třeba i podpory) je často NPC nepostradatelné.
    Blokace NPC jenom proto že si někdo hnul se sklady je příliš přísný trest.
    (Navíc NPC žere Zlatky, takže Němci asi nebudou chtít ho moc omezovat )

  8. #8
    Avatar uživatele cube
    Založen
    14.06.2007
    Bydliště
    Ba / Pn
    Příspěvky
    1 233

    Standardní

    Ja by som to videl na 2 az 4 zlate na 1 manipulaciu so skladiskom. Urcite by sa do toho nemala zapocitavat aj sypka.
    Myslim ze by to malo byt natrvalo, dalsia manipulacia zo skladiskom by stala dalsie 2 az 4 zlate, pripadne navrat na vychodiskovu hodnotu by bol za 1 zlaty.
    Co sa tyka ukrytov, bavime sa o manipulaciu so skladiskom, nie s krytmi.
    Naposledy upravil cube : 17.02.2010 v 19:40
    Ked nevies... nerad
    Ak mas vyhrady, od toho su Sukromne spravy
    ...

  9. #9
    Avatar uživatele brambory
    Založen
    27.05.2008
    Bydliště
    vysočina.
    Příspěvky
    215

    Standardní

    no velice pěkný nápad kdybys ho doladil bylo by to skvělý velice se mi líbí chválim

  10. #10
    Avatar uživatele --katty--
    Založen
    10.11.2009
    Bydliště
    Český Krumlov
    Příspěvky
    92

    Thumbs up

    Nápad se mi velice líbí, vneslo by to opet dalsi rozmer do hry. U normal serveru by snizil nutny pocet skladu pro stavbu vysokych levelu obilnych poli, bylo by opet vice variant pro usporadani vesnice, vzhledem k moznosti mit artefakt na stavbu velkych skladu a sypek. Jinak bych asi taky volila manipulaci skladu jako placenou sluzbu za 3 zlate.
    czx2 Katty&Tao
    czx5 Mystery

Podobná témata

  1. Manipulace s podporou?
    Autor paylot v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 03.01.2010, 19:37
  2. skladiště
    Autor sosak101 v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 27.10.2009, 20:49
  3. Skladiště
    Autor VOLGIN v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 16.08.2007, 09:58

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete editovat své příspěvky
  •