ahoj mam dotaz.
Prave jsem povysil hrdinu na 22 level a tím pádem má 20% off bonus do ceho mam ty body cpát dál ?![]()
jo a jak muzu prejmenovat ?
díky
ps: snad zas nedostanu body jako vždy![]()
ahoj mam dotaz.
Prave jsem povysil hrdinu na 22 level a tím pádem má 20% off bonus do ceho mam ty body cpát dál ?![]()
jo a jak muzu prejmenovat ?
díky
ps: snad zas nedostanu body jako vždy![]()
dál body dávej do regenerace :-)
Klikni na jeho dosavadní jméno..
a nevím, jaký stylem hraješ... ale já to dávám do DEF - bonusu..
Sirotci
no ja to zase treba na def skoro nikdy nedaval..jako offkar sem vetsinu bodu cpal do off,off bonus a regenerace
no ja hraju za germana temer bez armytak prave nevim
Bez army je ti hrdina k nicemu.Jinak pokud jses utocnik cpi body do off bonusu a do utoku,pokud jses obrance tak do deff bonusu a obrany, je to strasne slozite asi...
Genialita vzbuzuje závist,ze závisti se rodí nenávist a nenávist je matkou lží. Hellmaister
.......................................Vztek tě nezadusí, prázdnota tě nespoutá...ale posedlost tě osvobodí !!!
Hellmaister..Evidentní..Lotr..,Lidi..Masakruje..Atakuje..Irituje..Spamuje..Trápí..Evokuje..Ryje...
Jméno změníš tak, že klikneš na jeho dosavadní.
Pokud máš OFF bonus už 20% tak bych to nějak rozložil, aby to bylo vyrovnané.
btw. Jak říkal HellMaister - "Bez army je ti hrdina k nicemu."
Naposledy upravil Night Elf : 07.03.2010 v 14:48 Důvod: doplnění
M8FcRa - Já sem taky offkař ale mám i def.Tak to cpu i do Def.
20% off už dávno mám![]()
Sirotci
Body u hrdiny záleží na tom, jaký hraješ styl hry, a s jakým vojskem manipuluješ. Pro větší vojska je jasný % bonus, pro menší raději přímy bonus. A to budď do utoku nebo obrany. Regenerací mnoho nezkazíš, ale ani nezachráníš. Pokud na tebe jdou 2 utoky za den, tak do regenerace staří pár bodíků.
Přejmenování tu už zaznělo, tak pouze zopakuji, že v hrdinském dvoře zmákni na jméno hrdiny, zpřístupní se ti dialog pro změnu jména.
Nemám rád zrádce, podrazáky a lidi, co mi opravují pravopisné chyby
Jsem v T-důchodu, odpovědi ohledně T4 tak berte s (značnou) rezervou