Zobrazují se odpovědi 1 až 4 z 4

Téma: Napiš žlutou ?

  1. #1

    Standardní Napiš žlutou ?

    Dobrý večer

    omluvam se ze rusim , ale chtel sem se zeptat co znamena kdyz ma hrac psat zlutou ? ctu to v alianci napr jdu do lepsi aliance ale muzem si psat zlutou atd ... tak co to prosim vas znamena?

    Díky za odpovedi

    packard

  2. #2
    Avatar uživatele Ohněta
    Založen
    21.04.2008
    Bydliště
    Zlín
    Příspěvky
    522

    Standardní

    Je to zpráva ve hře. Když zprávu obdržíš, rozsvítí se ti žlutě, od toho tedy žlutá,

  3. #3
    Avatar uživatele Hellmaister
    Založen
    13.03.2009
    Bydliště
    Olomouc
    Příspěvky
    261

    Standardní

    Zluta je zprava ve hre. Vypada takto :



    Klepnutim na toto tlacitko otevres zpravy. Muzes cist i psat...
    Genialita vzbuzuje závist,ze závisti se rodí nenávist a nenávist je matkou lží. Hellmaister
    .......................................Vztek tě nezadusí, prázdnota tě nespoutá...ale posedlost tě osvobodí !!!
    Hellmaister..Evidentní..Lotr..,Lidi..Masakruje..Atakuje..Irituje..Spamuje..Trápí..Evokuje..Ryje...

  4. #4

    Standardní

    Aha jj vim ze muzu cist i psat jen sem si nejak neuvedomil to ''psat zlutou''
    diky za opovedi muzete lock

Podobná témata

  1. Napiš kód [#0] do svého profilu.
    Autor caslon v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 06.01.2011, 10:58

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete editovat své příspěvky
  •