Dobre, preklep, ne KDO je, ale KDE je konecny uzivatel... moje chyba... ne, v nemecku dostanu samozrejme nemecny navod, protoze se jedna o koupi na jejich uzemi... mimochodem, je to Zakon na ochranu spotrebitele. paragrafy 9, 10, 10a a 11... Doporucuji precist
Jinak dekuji Merlousce za soukromou odpoved... Bohuzel se mi zda, ze tenhle pripad bude ten druhy, ze na to proste Nemci kaslou...Ale v poradku. To byla jen takova vsuvka, do jinak nudneho tematu...
Preji hezky den
Takže to vezmu teoreticky. Budeme dva spříznění hráči, budeme mít k sobě zástup a budeme si přeposílat suroviny tak, že např. účet jednoho bude "dotován" surovinami z účtu druhého. Vzhledem k tomu, že v pravidlech hry, které jsou jediné v ČJ není o přeposílání surovin zmínka, a je to jen ve VOP, které ale nejsou v ČJ, tak by mě teoreticky za toto MH nemohl potrestat, protože je zde právní problém a pokud by to došlo až k absurdní situaci, kdy by se to dohnalo k soudu, tak je velká šance, že soud vyhraji ( i když při rychlosti našich soudů, by už bylo několik měsíců po serveru a předběžné opatření se v tomhle případě asi nevydává :-) )
DDD: koukam, ze informace o antipushingu ti evidentne zustala utajena![]()
Nezůstala. Vím, že jsem na to dostala odpověď. Jde spíš o takovéto očividné porušení pravidel :-))) psala jsem výše, že teoreticky :-)))
Já bych to viděl asi tak, že výrobek v obchodě v Berlíně je určen pro německý trh, proto by k němu měl být návod v němčině. CZ servery jsou primárně určeny pro trh český, proto všechna pravidla a podobně by měla být v češtině. Na druhou stranu tomu nerozumím, takže se s nikým dohadovat nebudu.
Problem je v tom ze TG i vsechny jejich prostredky jsou v nemecku a urceny prevazne pro nemecky trh. To ze maji nekolik svetu v cestine, slovenstine a mnoha dalsich jazycich je jen a jen jejich dobra vule. Nikoho nenuti hrat. A jelikoz je to nemecky vyrobek (produkt) nevztahuji se na to ceske zakony nebot te neni nabizeno na ceskem trhu.
Jak zde jiz psal ray kazdy vyrobek poskytovany k prodeji na ceskem trhu by mel obsahovat cesky navod ale kdo jiny nez pravnik by mel vedet ze se tomu tak nedeje. Nadale TG neposkytuje svou sluzbu v cesku ani v jinych zemich ale poskytuje sve vyrobky na uzemi sveho statu a tim take splnuje podminky VOP ktere jsou v anglictine nebo nemcine.
Nadale bych ray(e) doporucil si poradne prostudovat dane zakony kterymi se zde ohani. Protoze kdyz nekdo nabizi svuj produkt (napriklad v nemecku) i kdyz je v ceske lokalizaci neznamena to ze se na ne vztahuji ceske zakony. Navic tu kdosi argumentoval ze se na toto nevztahuji zakony a smlouvy EU coz ja akceptuji tudiz je tu tentyz problem. TG nenabizi sve sluzby v zahranici ale pouze jen dava reklamu na sve vyrobky v nemecku a poskytuje vsem komunitam moznost vyuzit jejich sluzeb.
PS: vim ze se opakuji jak ohrana deska ale myslim si ze stoji za to tohle opakovat a vstipit vam to do podvedomi.
Pokud jste me do ted nemeli radi tak to je teprve zacatek az s vami skoncim budete me milovat.
Zlé se v dobré obrátí jen proto, abyste si lépe vychutnali to horší, co přijde za ním.
IRC status:
vsetci mate pravdu. otazka je kdo je povodny majtel serveracech alebo nemec?
![]()
Hram na Czx2, a na Slovenskom SK4...
!!! RAMMSTEIN !!!