Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 1 až 10 z 14

Téma: update

  1. #1

    Standardní update

    v první řadě bych ctěl pochvalit ten novej update vybornej nápad s tim BBcode ve zpravach

    tedy muj nápad je prakticky ten samej kdyby ste to BBcode zařadili jeste do popisu aliance v popisu aliance je to duležitý nebo rezpektive to zkrášli ten popist třeba tam budu mít nadpis ally tak to si dam tučně pravidla ally to si dam třeba kurzívou a myslím si že by to bylo hezčí a přehlednější

    a jeste by jsem dal ty zančky bbcode do travianského fora ano vím že travian forum má funkci BBcode ale nejsou tam ty značky takže vetšina ani nevi jak to používat nebo se jim ty kody nechcou vypisovat

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Maťec
    Založen
    23.07.2008
    Příspěvky
    4 774

    Standardní

    s tímto plně souhlasím a snad se toho brzy dočkáme. Zavedením těchto možností pro zprávy (IGM) je signálem, že o tomto nedostatku vývojáři vědí, takže.
    Nemám rád zrádce, podrazáky a lidi, co mi opravují pravopisné chyby


    Jsem v T-důchodu, odpovědi ohledně T4 tak berte s (značnou) rezervou

  3. #3

    Standardní

    Musím vám dát za pravdu,kde jinde než po update na travianu,má den 25 a možná více hodin ?
    Tohle je čas útoku za 22:17:36 hod. v 25:00:06 hod.

    Mám sejmutou obrazovku,pro pochybovače

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Maťec
    Založen
    23.07.2008
    Příspěvky
    4 774

    Standardní

    Když necháš neaktualizovanou stránku, tak se ti čas počítá i přes 24:00:00. To dělal, co si pamatuji
    Nemám rád zrádce, podrazáky a lidi, co mi opravují pravopisné chyby


    Jsem v T-důchodu, odpovědi ohledně T4 tak berte s (značnou) rezervou

  5. #5

    Standardní

    To nevím,nikdy jsem to nesledoval,ale tohle bylo čerstvě nakliklé.A jestli to dělalo od nepaměti,tak je to tedy tím víc zarážející. Nebo by se také mohlo říct - dobrá práce

  6. #6
    Avatar uživatele Ampidike
    Založen
    14.05.2009
    Bydliště
    Brno
    Příspěvky
    870

    Standardní

    no pokud nakliknu teď v 11:30 podporu, která jde 28 hodin, ukáže mi to čas příchodu 15:30, takže mně to přijde v pořádku.

    Když to okno ovšem nechám bez aktualizace dalších 10 hodin, prohlížeč jede dál, a ukazuje čas příchodu např. 25:30, to ovšem opravdu dělalo vždycky, a považuju to za vlastnost prohlížeče. Dělalo to odjakživa, a podle mě s tím ani nejde nic dělat.

  7. #7
    Avatar uživatele Čnělka
    Založen
    07.06.2007
    Bydliště
    Krmelín
    Příspěvky
    3 435

    Standardní

    Ovšem, že s tím nic programátoři Travianu dělat nemohou. To jsou vlastnosti prohlížeče.. také se stává, že máte ve skladech "více" než kapacitu, třeba 900/800, ale jakmile aktualizujete stránku, naskočí 800/800

    Jenže ten, kdo tomu nerozumí, si rýpnout prostě musí...
    Kdyby to někoho zajímalo, tak nyní pracuji pro Komínexpres
    Je pro Vás Califax legenda Travianu? Ano? Tak jste natvrdlý člověk.
    Nebyl jsem nejlepší, jsem nejlepší!

    Mám nejvíce příspěvků na tomto fóru, takže jsem nejmoudřejší. Kdo nesouhlasí, je moula!

  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Maťec
    Založen
    23.07.2008
    Příspěvky
    4 774

    Standardní

    druhá věc, která by toto mohla ovlivnit je změna systémového času. Nicméně v takovém případě se pouze čas špatně zobrazí, ale dojde vše tak jak má, jelikož změna je pouze na tvém pc, zatím co událost se vyhodnocuje na serveru.
    Nemám rád zrádce, podrazáky a lidi, co mi opravují pravopisné chyby


    Jsem v T-důchodu, odpovědi ohledně T4 tak berte s (značnou) rezervou

  9. #9
    Avatar uživatele Ampidike
    Založen
    14.05.2009
    Bydliště
    Brno
    Příspěvky
    870

    Standardní

    to s tím 900/800 surovin mi prohlížeč (mozilla) nedělá ... jiné prohlížeče to dělají?

  10. #10

    Standardní

    Citace Původně odeslal Čnělka Zobrazit příspěvek
    Ovšem, že s tím nic programátoři Travianu dělat nemohou. To jsou vlastnosti prohlížeče..
    Tím chceš říct, že nějaký prohlížeč programátorům Travianu nedovolí ošetřit přetečení při překročení mezí ? Mohl bys sem pastnout na ukázku kousek kódu stránky nebo JS z Travianu, který to způsobuje ? Popřípadě bys to mohl trochu rozvěst, ať se diskuse posune kousek dál od JPP...

Podobná témata

  1. Update 26.5.
    Autor BFG v sekci Otázky
    Odpovědí: 87
    Poslední příspěvek: 27.05.2011, 14:11
  2. update
    Autor DrumiX v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 01.06.2010, 18:48
  3. update
    Autor Mr.Dave v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 28.05.2009, 01:37

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete editovat své příspěvky
  •