Zdravim vsechny,
napadla me takova vec,ktera by se dala do travianu pridat.Je mi jasny,ze vsichni budou tvrdit,ze je to blbost,kravina,hloupy napad apod.,ale stejne si reknu svoje.
Prijde mi v jistem smyslu nesmyslne,ze hrac ode me vzdaleny treba cely den okamzite po odkliknuti utoku vidi,ze na nej jde utok.Kdyz bych to bral realne,bylo by logictejsi,aby se o utoku dozvedel az po nejake dobe,treba az by byl dejme tomu 3 hodiny pred moji vesnici.
Napadla me ale jeste jedna slozitejsi varianta...Pred odeslanim utoku by bylo vypocitano,pres ktera policka se armada bude pohybovat.Pokud by armada pak virtualne sla pres nejake pole,na kterem by byla postavena vesnice,mohla by tato vesnice slouzit jako jakysi radar,ktery by mi ohlasil,ze se na me blizi utok.Samozrejme by to nehlasilo pri pruchodu vsema vesnicema,ale byla by moznost uzavreni jakesi dohody mezi hraci.Napr. hrac X by se dohodl s hracem Y,ze se jejich vesnice budou navzajem informovat o prichozich utocich a bylo by potreba tohle zadat nekde v nastaveni dejme tomu.U hracu v ramci aliance by tahle moznost byla dejme tomu automaticka.
A ted to do me perte![]()