Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 1 až 10 z 13

Téma: Přebraní vesnice

  1. #1
    Avatar uživatele satjov
    Založen
    10.03.2010
    Bydliště
    ČR
    Příspěvky
    148

    Standardní Přebraní vesnice

    Dobrý den, chtěl bych zeptat co se stane když hráč X přebere vesnici hráči W ale předtím hráč W pošle do svojí vlastní vesnice 15 000 fálů na podporu.


    Moje otázká zní co se stane stěmi fály když je budu chtít poslat domu pokud při zmizení vesnice nezmizí do neznáma.

    Děkuji s.

  2. #2
    Avatar uživatele hansfraj
    Založen
    13.09.2010
    Bydliště
    vstupdolesastan
    Příspěvky
    39

    Standardní

    Myslím že se vrátí zpátky do vesnice odkud jsi je poslal, ale nejsem si 100% jistej.
    Travian už nejen z časových důvodů nehraju. Taď se věnuji ********** tedy konkurenční hře.

  3. #3
    Avatar uživatele merlouska
    Založen
    06.06.2007
    Bydliště
    tady a tam
    Příspěvky
    4 610

    Standardní

    a z jake vesnice do jake ten hrac W posle ty faly na podporu?


    jednotky patrici prebrane vesnici zmizi
    jednotky patrici jine vesnici normalne dojdou na misto urceni
    ¿sǝpoʇsnɔ sosdı ʇǝıpoʇsnɔ sınb

    Ja nemam multak, ten druhy ucet hraje muj pes!!!

  4. #4
    Avatar uživatele Defcon
    Založen
    31.01.2008
    Bydliště
    Wosek (Rokycany)
    Příspěvky
    488

    Standardní

    Ahoj,moc nechápu formulaci Tvojí otázky,ale buď je to takhle :
    Hráč X zabere Tvojí vesnici Y,do které bylo z vesnice Z posláno 15K falang na podporu. Do vesnice Y falangy dojdou normálně jako by to byla jakákoli vesnice...
    Možnost 2 : Hráč X přebere Tvojí vesnici Y ze které bylo do vesnice Z posláno na podporu 15K falang,tak falangy zmizí.
    Naposledy upravil Defcon : 10.10.2010 v 17:10
    Přiznávám se,jsem arogantní a namyšlený,protože mám být proč

    CZX - Údajně neklikám

  5. #5
    Avatar uživatele satjov
    Založen
    10.03.2010
    Bydliště
    ČR
    Příspěvky
    148

    Standardní

    Citace Původně odeslal hansfraj Zobrazit příspěvek
    Myslím že se vrátí zpátky do vesnice odkud jsi je poslal, ale nejsem si 100% jistej.
    Takže podle tebe přibidou hráči který tu vesnici přebral.

    Citace Původně odeslal Defcon Zobrazit příspěvek
    Ahoj,moc nechápu formulaci Tvojí otázky,ale buď je to takhle :
    Hráč X zabere Tvojí vesnici Y,do které bylo z vesnice Z posláno 15K falang na podporu. Do vesnice Y falangy dojdou normálně jako by to byla jakákoli vesnice...
    Možnost 2 : Hráč X přebere Tvojí vesnici Y ze které bylo do vesnice Z posláno na podporu 15K falang,tak falangy zmizí.
    Tak ještě jednou hráč X přebere hráči W vesnici ale předtím než ji přebere Hráč W poslal do svojí vlastní vesnice která patří hráči W (tomu stejnému hráči) 15 fálů a moje otázka zní jestli ty jednotky zůstanou v té Vesnici od hráče W

  6. #6

  7. #7
    Avatar uživatele merlouska
    Založen
    06.06.2007
    Bydliště
    tady a tam
    Příspěvky
    4 610

    Standardní

    satjov, tva snaha o upresneni byla neuspesna.. otazka je postavena furt stejne blbe a nesrozumitelne..

    zkus si precist znovu tohle:

    Citace Původně odeslal merlouska
    jednotky patrici prebrane vesnici zmizi
    jednotky patrici jine vesnici normalne dojdou na misto urceni
    ¿sǝpoʇsnɔ sosdı ʇǝıpoʇsnɔ sınb

    Ja nemam multak, ten druhy ucet hraje muj pes!!!

  8. #8

    Standardní

    Budou fuč brácho !

    Fromulace na bodě -20 Asi takhle myslíš ? Hráč X vezme vesnici Y hráči W, ale před přebrání hráč W z vesnice Y, kterou chce hráč X přebrat pošle faly do své další vesnice C. Hráč X vesnici Y přebere a faly ?? Budou fuč brácho !
    czx6 - Liflaen («(¥A¥)»-), czx7 - Liflaen (WAR), czx8 - zuzinka (+++), cz2x - Liflaen (LionsW®)


  9. #9
    Avatar uživatele Defcon
    Založen
    31.01.2008
    Bydliště
    Wosek (Rokycany)
    Příspěvky
    488

    Standardní

    Citace Původně odeslal satjov Zobrazit příspěvek
    Tak ještě jednou hráč X přebere hráči W vesnici ale předtím než ji přebere Hráč W poslal do svojí vlastní vesnice která patří hráči W (tomu stejnému hráči) 15 fálů a moje otázka zní jestli ty jednotky zůstanou v té Vesnici od hráče W
    Ne,zmizí někde v Matrixu.... Protože ta ves odkud byli poslány změní majitele a tudíž se vypaří celá armáda...
    Přiznávám se,jsem arogantní a namyšlený,protože mám být proč

    CZX - Údajně neklikám

  10. #10

    Standardní

    Pokud tam však stihnou dojít dřív jak přebírací armáda tak tu bude solidní bitka

Podobná témata

  1. přebraní vesnice
    Autor strelok v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 13.09.2008, 19:11
  2. Přebraná vesnice
    Autor teneger v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 23.05.2008, 19:02
  3. Přebraná vesnice
    Autor mordieth v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 09.12.2007, 11:04
  4. přebrana vesnice
    Autor freestyle.pavel v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 16.08.2007, 14:24

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete editovat své příspěvky
  •