Zobrazují se odpovědi 1 až 10 z 10

Téma: Sekundovka ctrl+alt+tab+enter

  1. #1

    Založen
    17.12.2010
    Bydliště
    Neřeknu...
    Příspěvky
    15

    Standardní Sekundovka ctrl+alt+tab+enter

    Ahoj potřeboval bych to trochu vysvětlit útoky ve stejnou ves (ctrl+alt+tab+enter)

    thx Fs

  2. #2

    Založen
    11.12.2008
    Bydliště
    Litoměřice
    Příspěvky
    92

    Standardní

    Ahoj, promiň ale nějak sem nepochopil tvou otázku....... můžeš zkusit znovu
    jsem rozený gal

  3. #3

  4. #4
    Avatar uživatele Brouček
    Založen
    24.11.2008
    Bydliště
    Plzeň
    Příspěvky
    117

    Standardní

    útoky ve stejnou sekundu?
    TADY MÁŠ VIDEA,a TADY TO MÁŠ POPSANÉ

    vŠE JE TADY NA FÓRU, STAČÍ JEN HLEDAT
    Když nevíš, zkus napřed HLEDAT!

  5. #5

    Založen
    19.09.2007
    Bydliště
    bukovany
    Příspěvky
    298

    Standardní

    žrejme ve stejnou sekundu což ?

    naklikás si hodne panelůa nastavíš na nich počet jednotek následně si je tabem prehazujes a miskou odklikáváš

    nebo je tu i jiná možnost že si otevřes více stránek zmenčís a dás ( odeslat ) tesne vedle sebe a pak jen klidás to je podle mne lepší

  6. #6

    Založen
    03.05.2010
    Bydliště
    cz7
    Příspěvky
    10

    Standardní

    Osobne to posilam z firefoxu:
    1.Naklikam si zalozky(pres ctrl) i s poctem katapultu,az do finalniho ok.
    2. Dam pracovat offline
    3.Pote dam ve vsech zalozkach ok
    4.Opet dam pracovat online
    5. Kliknu pravou mysi na panel zalozky,dam obnovit vsechny zalozky
    6.Zobrazi se okno s ok a storno,staci uz jen co nejrychleji odklikat ok( lepsi je klikat enter nez enter drzet)
    NEJÍME,NESPÍME,TRAVIANA PAŘÍME!

  7. #7

    Založen
    11.08.2008
    Bydliště
    Děčín
    Příspěvky
    257

    Standardní

    nemehla->malá oprava, enter určitě držet, ne klikat. První panel by měl být fajk a až na druhém čistka a pak katy, protože prohlížeč si mezi 1 a ostatními panely udělá malou mezeru při držení enteru.
    A nejvíc ze všeho nesnáším, když mi nafinťení bloňdáci, míří šípy na vousy.

  8. #8

    Založen
    03.05.2010
    Bydliště
    cz7
    Příspěvky
    10

    Standardní

    Sir honza: jo je treba dat 1.fejk na to jsem zapomnel,ale stim entrem mi to opravdu jde lepe kdyz to rychle odklikam,kdyz to drzim tak to tam obcas hodi sekundu mezeru i treba mezi 4. a 5. utok,mozna to ovlivnuje i typ pc a rychlost pripojeni,protoze se nekdy nacitaji vsechny zalozky,ale finalni nacteni vsech zalozek je nekdy s casovou prodlevou,mozna to ovlivnuje i procesor,ale nejsem IT expert takze nevim
    NEJÍME,NESPÍME,TRAVIANA PAŘÍME!

  9. #9

    Standardní

    nech to už robím hociako, vždy sa mi iba 4 podaria a to už mám roky praxe
    http://youtu.be/kMqG1Nsq7BA - kronika czx12, stavba divu, POSTRADATELNI

  10. #10
    Avatar uživatele Amazonka
    Založen
    02.02.2010
    Bydliště
    Doma :D
    Příspěvky
    325

    Standardní

    hodně záleží jak máš rychlý internet, s pomalým připojením jsou i 4 útoky slušné.

Podobná témata

  1. Sekundovka
    Autor AVK MISO v sekci Otázky
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 21.03.2016, 16:39
  2. Aliianční chat - enter
    Autor pengltron v sekci Bugy
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 01.06.2011, 19:42
  3. sekundovka
    Autor soukar v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 04.12.2010, 20:43
  4. sekundovka
    Autor vujtan v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 11.08.2010, 11:17

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete editovat své příspěvky
  •