tak a no a co tak som neskuseny hrac.ja som este tu stvorku neodskusal.a nehambim sa za to.stejne si myslim ze len cas ukaze.ja som z tej sorty hracov takzvanych pijavic.keby tam bolo cokolvek hrat to budem.nech je tam miesto divu stavba stodoly a k hrdinovy bude treba traktor je mi to fuk.bude to len travian.stale mam pocit ze mnoho ludi si mysli ze tie nove zmeny su len pre nich a ostatny budu hrat podla stareho a tudis budu mat voci nim ukrutnu prevahu.skuseny hrac sa predsa nemusi bat noveho.vsak je skuseny a s novym si lahko poradi.pokial nie tak o skusenosti mu iba huba mele.ja neviem ale nevadi vam viacerim hrat to iste dokola podla tych samich osvedcenich navodov a technik.v tolkej minute sa zaregistrujem,v tolkej minute postavim kasarne v tolkej minute budem mat vyskumaneho osla v tolkej minute farmim v tolkej minute mam alianciu v tolkej minute mam 100 vojakov v tolkej minute 200 lebo ak sa nahodou oneskorim o stvrt minuty amen tma som v kasi lebo" po serveri behaju vetsie armady"a boh chran ak je vypadok servera pol hodiny to uz je sanca stavat div nulova.konecne vam niekto naserviruje nieco nove kde sa moznosti menia a vznika priestor na nove taktiky a citam tu len ako kazdy radoby" skusenec" prestava hrat.prisamfakt si zacnem robit zoznam vsetkych co sa tu dusuju a za pol roka sa ich budem na to pitat.nepoznam tuto novu verziu lebo som ju neskusal.viem ze hodne z vas mi odkaze neskusal si tak drz hubu lebo nevies.a predstavte si viem.viem to tak ako vzdy.ludia sa boja noveho aj keby to bolo desatkrat lepsie.nech mi nikto nevravi ze to nieje hratelne.tomu sa verit jednoducho neda taketo hry si totiz dovolit takuto chybu nemozu je v tom kopa penazi.mne si staci spomenut iba na prve stretnutie s travianom"jezis co je toto za kravinu z materskej skoly "casy sa menia.![]()