No, ale pak němcům klesnou zisky, o tom to je![]()
ani bych nerekla![]()
No jo T4 propomina mi to spise Div.kneny nez stary dobry travian.......a hratelnost je take zlá.......
Naposledy upravil Maniak : 12.02.2011 v 17:36
merlousko, šak uvidíme![]()
Podlě mě zisky zůstanou stejné možná se trochu zvednou...určitě ale podle mě nebude žadný enormní navýšení![]()
DOUFÁM že bude balance mezi všemi národy protože galové sou o dost za římany a o velký kus za germány,germáni jsou podle mě NEJSILNĚJŠÍM národem ze hry a to jednoznačně,dokládá to i to že v na cz5 v TOP 10 off samí germán a TOP10 čorky samí germán a v popce je z 20 hráčů 18 germánu a 2 římani,tky pálky...stojí tak málo a unesou tolik a na to kolik stojí mají GIGANTICKÝ útok...doufám že se něco změní nebo stím asi seknu,germán být nechcu ale nic jinýho mi asi nezbyde,pokud se chci umistovat aspon v něčem na předních příčkách
Galové jsou v nevýhodě, protože mají pomalejší rozjezd... a že je v pop na serveru 18 germánů? popka není všechno![]()
Zdravim, měl bych dotaz k obnovování dobrodružství pro hrdinu, tabulka ve starém topicu platí od startu serveru nebo od registrace daného hráče?
Německý travian 4 server