Stránka 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 1 až 10 z 24

Téma: Farmlist

  1. #1

    Standardní Farmlist

    Ahoj. Koupila jsem si bonifácův klub, ale nemůžu přijít na to, jak si sestavím farmlist. Může někdo poradit? Díky :-)

  2. #2
    Avatar uživatele merlouska
    Založen
    06.06.2007
    Bydliště
    tady a tam
    Příspěvky
    4 610

    Standardní

    zkus se podivat na shromazdiste
    ¿sǝpoʇsnɔ sosdı ʇǝıpoʇsnɔ sınb

    Ja nemam multak, ten druhy ucet hraje muj pes!!!

  3. #3

    Standardní

    Shormaždiště - farmlist - vytvořit nový seznam. Pak je tam kolonka název a do tý se má napsat co?

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Grandimir
    Založen
    17.03.2008
    Příspěvky
    393

    Standardní

    Jak chceš aby se ten farmlist jmenoval ..
    Pokud chcete pomoci, napište mi Pm
    Ve vlastním zájmu čtětě Pravidla fora a Pravidla travianu

  5. #5

    Standardní

    To jsou smysluplné odpovědi...
    Ve vylepšene verzi bych uvítal i vylepšený farmlist, nečekal jsem že zakládat ho bude tak pracné, tzn že tam budu muset vkládat souřadnice každé farmy. V čem je to lepší?

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Maťec
    Založen
    23.07.2008
    Příspěvky
    4 774

    Standardní

    v používání. Jakmile jednou farmlist nastavíš, odesílání je otázka jednoho kliknutí (na všechny farmy, nebo na jednotlivé). Ve farmlistu v T3.6 jsi si musel odesílat utoky ručně. Navíc je v novém farmlistu tolikrát žádaná možnost rozdělit farmy podle jednotlivých vesnic (tedy vytvořit si pro každou vesnici vlastní farmlist). Vytváření je opravdu poněkud pracné, ale to užívání pak ušetří dost času
    Nemám rád zrádce, podrazáky a lidi, co mi opravují pravopisné chyby


    Jsem v T-důchodu, odpovědi ohledně T4 tak berte s (značnou) rezervou

  7. #7

    Standardní přidávání do farmlistu

    Ahoj
    když kliknu na Poslední cíle nikdy tam nejsou ty na který sem posledně ůtočil...... ani když kliknu na vesnici pravým tlačítkem tak tam v nabídce není přidat do farmlistu...... nezbývá než zjistit souřadnice a zadat ručně..... vzhledem k tomu jak je farmlist dobře udělanej tohle je trošku o ničem

  8. #8

    Standardní

    jj, stacilo by barevne rozliseni na mape. Jinak skoda ze jde posilat jen loupez

  9. #9
    Avatar uživatele Amazonka
    Založen
    02.02.2010
    Bydliště
    Doma :D
    Příspěvky
    325

    Standardní

    Mě se ten farm list moc líbí, mám tak rozdělené farmy podle vzdálenosti a nebezpečnosti očekávané deff. Jen mě mrzí že nejde rozkliknout poslední hlášení a strašně mi chybí statistika výtěžnosti.

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Maťec
    Založen
    23.07.2008
    Příspěvky
    4 774

    Standardní

    Citace Původně odeslal sved33 Zobrazit příspěvek
    jj, stacilo by barevne rozliseni na mape. Jinak skoda ze jde posilat jen loupez
    důvod je tuším zřejmý, jde o farmlist, nikoliv nádraží pro posílání katavláčků.
    Nemám rád zrádce, podrazáky a lidi, co mi opravují pravopisné chyby


    Jsem v T-důchodu, odpovědi ohledně T4 tak berte s (značnou) rezervou

Podobná témata

  1. Farmlist
    Autor hekys8 v sekci Otázky
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 14.07.2014, 20:29
  2. Farmlist
    Autor archetype v sekci Bugy
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 09.02.2014, 15:33
  3. Farmlist
    Autor Bufa v sekci Otázky
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 03.03.2012, 22:36
  4. Farmlist
    Autor kernda v sekci Otázky
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 23.11.2011, 18:15

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete editovat své příspěvky
  •