Ahoj, nevíte někdo zdali jsou někde zpracované vlastnosti nové mapy?
Už víme, že klávesou G se skryje/objeví mřížka a že funguje pravé tlačítko myši.
Jsou nějaké další klávesové zkratky?
Menjele
Ahoj, nevíte někdo zdali jsou někde zpracované vlastnosti nové mapy?
Už víme, že klávesou G se skryje/objeví mřížka a že funguje pravé tlačítko myši.
Jsou nějaké další klávesové zkratky?
Menjele
Ok..tak si odpovím sám
Další klávesové zkratky:
O: otevřít/zavřít značky
M: otevřít/zavřít minimapu
W,A,S,D: pohyb po mapě (stejně jako šipky)
Numerická klávesnice: pohyb po mapě včetně úhlopříčných směrů
Máte někdo něco dalšího?
Okrem toho sa už dá iba meniť rýchlosť posunu. Normálna rýchlosť posunu je 20 bodov, pomalá (okrem šípok treba stlačiť aj kláves Control) je 5 bodov a rýchla je 40 bodov (musí byť stlačený aj kláves Shift).
http://dev.travian.org/?p=653
nekde mam jeste preklad, zkusim ho najit a hodit na forum![]()
Má niekto taký problém, že keď označí hráča tak v skutučnosti na mape nie je označený?
Zaujímavé je, že to robí len na niektorých hráčoch ... Keď otvorím toolbar so značkami tak tam ten hráč je, že je označený, ale na mape to vidieť nie je. A hore mám zapnuté, nech mi moje značky ukazuje.
Nejaký bug? -.-"
kami_killa: taky se mi to stává od začátku. A ani po novém načtení se označení neobjeví.
No veď to, nech som to refreshoval akokoľvek, skúšal znova, odhlásil sa prihlásil sa, tak stále nič :/
taky mi to vůbec nefunguje, ve sloupci napravo vidím, že mám hráče označeného třeba hned několikrát, ale na mapě není jediná stopa po tom, že bych tam něco měnil ani po restartu prohlížeče a několikeré aktualizaci...
nabízí se otázka, zda máte "vlaječky" zobrazeny. Tuším klávesa "M" by měla zobrazovat/skrývat značky.
Nemám rád zrádce, podrazáky a lidi, co mi opravují pravopisné chyby
Jsem v T-důchodu, odpovědi ohledně T4 tak berte s (značnou) rezervou