Zobrazují se odpovědi 1 až 9 z 9

Téma: Zajatci z přebírané vesnice

  1. #1

    Standardní Zajatci z přebírané vesnice

    Ahoj, zaútočil na mě jeden hráč a jednotky se mu částečně zachytily v pastích. Teď chce spoluhráč z aliance domovskou vesnici zajatých jednotek přebrat. Co se stane s mými pastmi?
    Napadlo mě:
    1) Jednotky zmizí, pastí bude stejně jako před přebráním vesnice
    2) Jednotky zmizí jako při vysvobození z pastí = třetina pastí zmizí
    3) Jednotky zmizí i s pastmi
    Děkuju za odpověď
    drali

  2. #2
    Avatar uživatele Amazonka
    Založen
    02.02.2010
    Bydliště
    Doma :D
    Příspěvky
    325

    Standardní

    řekla bych, že to bude fungovat stejně jako když si je majitel rozpustí, ale jistě to tvrdit nemůžu

  3. #3
    Avatar uživatele prométheus
    Založen
    17.10.2008
    Bydliště
    kde se dá...
    Příspěvky
    58

    Standardní

    na 99% je to možnost 2)
    Možná mě znáte pod nickem 4ever...

  4. #4
    Avatar uživatele Amazonka
    Založen
    02.02.2010
    Bydliště
    Doma :D
    Příspěvky
    325

    Standardní

    a proč by měly pasti mizet? když nedošlo k boji, jeho jednotky zhasnou po přebrání jeho vsi tak bych řekla, že by to pasti nemělo poškodit víc než jako když si je hráč rozpustí ve schromaždišti

    jsem vážně zvědavá na odpověď odborníka

  5. #5
    Avatar uživatele merlouska
    Založen
    06.06.2007
    Bydliště
    tady a tam
    Příspěvky
    4 610

    Standardní

    ja bych to videla na moznost 4) jednotky zmizi a pasti se budou tvarit jako obsazene (obcas se to stava)

    ale jinak prvni moznost
    ¿sǝpoʇsnɔ sosdı ʇǝıpoʇsnɔ sınb

    Ja nemam multak, ten druhy ucet hraje muj pes!!!

  6. #6

    Standardní

    Taky si myslím, že to bude 1), ale nechám se překvapit. Bohužel k přebrání vesnice nedojde, takže si to sama nezjistím

  7. #7

    Standardní

    Mela by to byt 2... jsem si tim celkem jisty, bo jsem kdysi uz podobnou situaci resil....

  8. #8

    Standardní

    Ahoj, mel bych dost podobny dotaz. Co se stane s jednotkami v pastich, kdyz zrusim ucet. Vrati se utocnikovi nebo zmizi? dik

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Maťec
    Založen
    23.07.2008
    Příspěvky
    4 774

    Standardní

    stejně jako při "obyčejném" zničení vesnice, vrátí se majiteli
    Nemám rád zrádce, podrazáky a lidi, co mi opravují pravopisné chyby


    Jsem v T-důchodu, odpovědi ohledně T4 tak berte s (značnou) rezervou

Podobná témata

  1. KB na pomoc při přebíraní vesnice
    Autor Bob&Dob v sekci Otázky
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 16.05.2012, 20:22
  2. přebíraní vesnice
    Autor Kucik v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 30.12.2010, 21:04
  3. Přebíraní vesnice a pasti
    Autor prazmak v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 30.05.2009, 16:22
  4. Nataři a přebíraní vesnice
    Autor jardys v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 08.02.2009, 19:24
  5. Přebíraní vesnice
    Autor dod182 v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 19.08.2008, 16:57

Značky pro toto téma

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete editovat své příspěvky
  •