Stránka 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 1 až 10 z 29

Téma: Dobrodružství

  1. #1

    Standardní Dobrodružství

    Ahoj,
    založil jsem si druhou vesnici - B, hodně daleko od té první - A, tet by mě zajimalo jak dosáhnu toho že dobrodružství pro hrdinu se budou oběvovat kolem vesnice B, hrdinu jsem do vesnice B už poslal a i bonus do produkce mi působí ve vesnici B, ale dobrodrosružství se oběvují stále okolo vesnice A

    Snad jsem to napsal dostatečně srozumitelne

  2. #2
    Avatar uživatele merlouska
    Založen
    06.06.2007
    Bydliště
    tady a tam
    Příspěvky
    4 610

    Standardní

    este by mohlo pomoct prepnout si ji na hlavni.. ale i tak je mozne, ze se porad sem tam neco objevi u te prvni vsi
    ¿sǝpoʇsnɔ sosdı ʇǝıpoʇsnɔ sınb

    Ja nemam multak, ten druhy ucet hraje muj pes!!!

  3. #3

    Standardní

    je to tak vyskytne se jednou tam pak zas tam, to je celkem špatny 35 hodin za dobrodružstvím

  4. #4

    Standardní

    Taky to tak mame.. objevuje se to u dalsi vesnice... nastesti to mame par hodin cesty.

  5. #5
    Avatar uživatele amater
    Založen
    06.01.2008
    Bydliště
    okres Svitavy
    Příspěvky
    570

    Standardní

    dobrodruzstvi se objevuji pomerne k vesnicim,tzn. pokud mate dve vesnice,tak 50% dobrodruzstvi se objevi u jedne a 50% u druhe.Pokud budete mit napriklad 9 vesnic u sebe a jednu nekde jinde,tak 90% dobrodruzstvi se bude objevobat u tech deviti vesnic a 10% u te jedne.

  6. #6

    Standardní

    No jsem rád že se na to ptáš , odstěhoval jsem se a teď řeším právě tuhle otázku xD

    Takže když přesunu hrdinu bonus za suroviny bude v té vesnici ? Předpokládám že ano...
    A dobrodružství teda 50\50% (samozřejmě při 2vesnicích)
    A teď poslední otázka ? Zastupuju jednoho z hráčů v naší ally. Má už druhou vesnici a přesto v hlavní osadníka ! rezidenci jen v jedné a to na 10 level. Vím že to není k tématu , ale už je to dávno co jsem hrál naposledy travian a toto opravdu nechápu

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Maťec
    Založen
    23.07.2008
    Příspěvky
    4 774

    Standardní

    Pokud je osadník jeho, tak pravděpodobně někde dosáhnul expansního slotu a následně budovu (rezidenci/palác) zbořil. Osadníci/senátoři jsou postavit pouze pro potřeby expanze (nikoliv "do zásoby").
    Nemám rád zrádce, podrazáky a lidi, co mi opravují pravopisné chyby


    Jsem v T-důchodu, odpovědi ohledně T4 tak berte s (značnou) rezervou

  8. #8

    Standardní

    jo joo pravda , jsem vůl ! Není jeho , to mě nenapadlo, přitom je to tak jednoduché =)

    A ještě jedna otázka k tomu hrdinovi ... Ve "starém" travianu nešlo hrdinu ovládat bez hrdinského dvoru. V T4 ale máme hrdinu už od samého začátku , takže ... Musím v druhé vesnici postavit HD abych mohl posílat hrdinu z druhé vesnice ?

    Moc děkuju za odpovědi...

  9. #9

    Standardní

    ano musíš když ho přesouváš do vesnice musíš tam postavit HD, nedávno se tady řešilo jestli ho musíš postavit než tam půjde nebo stačí až během cesty (v případě že 2 vesnice je daleko) tak mě stačilo během cesty dát stavět a hrdina se zabydlel v druhé vesnici :-) ale je možný že když s té druhé uděláš hlavní že tam HD být nemusí to nevím

  10. #10
    Avatar uživatele amater
    Založen
    06.01.2008
    Bydliště
    okres Svitavy
    Příspěvky
    570

    Standardní

    presne tak,v hlavni vesnici nemusis mit hrdinsky dvur abys ho mohl ovladat.Proto taky hned od zacatku muzes v zakladni vesnici,ktera je hlavni,ovladat hrdinu i bez hrdinskeho dvora.

Podobná témata

  1. dobrodružství
    Autor chladasek1 v sekci Otázky
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 14.04.2013, 19:17
  2. Dobrodružství
    Autor Tomik.ICQ v sekci Otázky
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 19.01.2012, 20:00
  3. Dobrodružství
    Autor thesvizel v sekci Otázky
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 20.06.2011, 08:40
  4. Dobrodružství bug ?
    Autor Miny24 v sekci Bugy
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 29.05.2011, 10:56
  5. Dobrodružství
    Autor Štembík v sekci Otázky
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 21.02.2011, 12:23

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete editovat své příspěvky
  •