Zdravím, v helpu jsem se dočetl toto:
Můj dotaz spočívá v tom, jestli to platí i naopak. Pokud mám unikátní Bonifácovu těžkou sklerózu a ona se přepne na účinek na vesnici (anebo se deaktivuje kvůli negativnímu účinku), jestli budu moci standartně zabrat nějaký velký art. Případně pokud pak po 24 hodinách, Bonifácova těžká skleróza zase dá účinek jen na vesnici (anebo se deaktivuje) začne působit ten velký artefakt.I když budete mít Bonifácovu mírnou sklerózu, která se počítá jako malý artefakt a stačí na ni pokladnice na úrovni 10, tak pro přebírání platí, že v době, kdy má účinek na účet, se počítá jako velký artefakt - tzn. pokud již vlastníte jiný velký či unikátní artefakt, Bonifácovu sklerózu s aktuálním účinkem na účet nepřeberete. Také platí, že pokud máte velký artefakt a Bonifácova skleróza se přepne na účinek na účet, máte funkční pouze ten starší artefakt.
Díky za odpověď Menjele
PS.: S tímto artefaktem jsem se zatím nesetkal, tak je možná můj dotaz mimo mísu a artefakt dává třeba pouze účinky na celý účet. Nicméně nepodařilo se mi cokoli ohledně tohoto dohledat.