Když vyšlu na někoho špehy a dotyčnej nemá ani jednoho špeha ve vesnic tudíž mi žádnýho znich zabije zobrazí se mu hlášení že jsem ho vyšpehoval nebo o se o tom nedozví? někde jsem četl že když nemá žádné špehy že se hlášení nezobrazí ale fakt nevim![]()
kdyz ty posles spehy a on ve vesnici zadne nema tak nezjisti ze jsi ho spehovalpokud tam ma treba i jednoho speha tak se mu ukaze hlaseni ze jsi ho vyspehoval
Tak to není. Pokud tam má jednoho špeha, tak by se mu zobrazilo vyšpehování při poslání 1-3 špehů.. pokud jich pošleš třeba 40, tak nic neuvidí a o špehování se nedozví.
O konkrétním počtu špehů by se dalo povídat dlouho, záleží na tom zda útočník ztratí nějaké špehy či ne. Pokud o žádného nepříjde, špehování není odhaleno a obránce se nic nedozví, pokud ovšem útočník přijde i jen o 1 špeha z 10 000 tak je špehování prozraneo a obránce se o něm dozví. Konkrétní situace si můžeš zkoušet v bitevním simulátoru.
tygříček
blbost zatim sem se dycky dozvedel o tom ze me nekdo spehoval i kdyz on neprisel o zadnyho spehacim to bylo hm?
blbost, musel vzdycky o nakyho speha prijit :P
to co píšeš je blbost už jen z principu, to by pak nikdo nemusel stavět špehy aby se dozvěděl o tom že ho někdo špehoval.
Teď jsem to ještě otestoval v praxi a jen jsem se utvrdil v tom že mám pravdu.
Příklad 1: Poslal jsem jednoho špeha na prázdnou vesnici, žádné ztráty a přišel mi report z úspěšnýho špehování.
Příklad 2: Poslal jsem 1 špeha do vesnice s 50ti špehy, špeh zemřel a dostal jsem report z neúspěšného útoku a úspěšné obrany.
Příklad 3: Poslal jsem 50 špehů na ves s 1 špehem, žádné ztráty a opět jsem obdržel pouze report z úspěšného útoku.
Z toho jasně vyplývá že když útočník(já) nepřišel o žádného špeha, dostal jsem report z úspěšného útoku a jako obránci mi nic nepřišlo. Jediný report z obrany mi přišel když se podařilo zahubit útočníkovi alespoň 1 špeha.
Naposledy upravil dawis456 : 07.10.2011 v 13:22 Důvod: Přidání citace
tygříček
Tak jistě, tak to bylo vždycky, že musel přijít aspoň o jednoho špeha.
Jediné, o čem se debatovalo, byl optimální počet špehů ve vesnici, aby se vždy zjistil příchozí průzkum špehů.
Pokud ti jde opravdu jen o to, aby jsi věděl, že tě někdo vyšpehoval a nepotřebuješ se bránit špehování, tak v drtivé většině případů běžně stačí 10-50 špehů. Tím zjistíš 99% pokusů o špehování a některým dokonce i zabráníš, protože většina lidí sílu špehů podceňuje. Zbylé 1% jsou útoky hráčů, co posílají stovky až tisíce špehů (jako já) a lidé s teleskopem (myšlen artefakt).
Naposledy upravil Malcius : 07.10.2011 v 14:29