Zdravim, nevite jak je nejlepsi mit nastaveny farmlist za gali na oazy? Myslim jake jednotky a kolik mam posilat aby se to vubec vyplatilo...
Zdravim, nevite jak je nejlepsi mit nastaveny farmlist za gali na oazy? Myslim jake jednotky a kolik mam posilat aby se to vubec vyplatilo...
2 bleskyteda podle toho, kolik jich máš :d
To záleží na tom jak často to posíláš a kolik lidí kromě tebe na ty oázy ještě chodí.
Ideální stav je zastavit se na malé oáze každé 2 hodiny 2ma blesky, a to když ti tam nikdo neleze.
na oazy vzdycky nekdo leze, ja vim ze kdyz poslu 1 bleska a neni tam def tak nechcipne, ale nwm jestli je to nejlepsi
utok na oazu je stejný, jako utok na hráče s populací 500. Jeden blesk ti tak může stačit, dokud máš pár vesniček, později určitě ne. Navíc při každém utoku riskuješ vygenerování zvěře. Těch se objeví vždy pár a postupně přibývají. Tedy s více vojáky máš daleko větší šanci ztrátám předejít nebo je minimalizovat.
Nemám rád zrádce, podrazáky a lidi, co mi opravují pravopisné chyby
Jsem v T-důchodu, odpovědi ohledně T4 tak berte s (značnou) rezervou
Hodně záleží v jaké fázi hry je server. Na začátku není problém farmit oázy pár jednotkama, později jak server stárne a roste velikost armád (nejspíš bude i dost záležet na síle hráčů v okolí), tak vždy nějakou oázu vyčistím a okamžitě vyfarmím. Případně posílám na prázdnou oázu 100-150 EI - takže cca 150-200 blesků, aby nebyli ztráty. Ke konci serveru totiž není problém poslat farm na 10 prázdných oáz a v 8 narazit na čerstvě objevenou zvěř![]()
Občas myslím na moc věcí najednou a podle toho to vypadá, mějte s tím slitování
T4 je na poměr dobrých/špatných změn povedená... Bohužel, některé špatné jsou natolik zásadní, že je to celkově naopak.
Čekám na grafický balík i pro dospělé.
Pasti: 5-10 procent zabitých max. Arma uhýbá i bez shromaždiště? Naprostá Z*ovadilost. Fejkování: 5-10 jednotek do jedné vlny na normál serveru ano.
Ahoj
Když chci obsadit oázu stojí to něco? Vím že mám mít Hrdinský Dvůr na 10 ale jestli to stojí nějaké surky díky
ne, jen tam posles hrdinu