Volné diskuzní téma o nově spouštěném serveru cz2
Volné diskuzní téma o nově spouštěném serveru cz2
Nemám rád zrádce, podrazáky a lidi, co mi opravují pravopisné chyby
Jsem v T-důchodu, odpovědi ohledně T4 tak berte s (značnou) rezervou
už sa teším, dufam že sa to tam rozbehne poriadne![]()
Na cz1 pod nickom MiNeSK.
Na cz2 budem oxidovať pod menom Seby23.
Zdravim,
tak jsem se zase po čase rozhodl zahrát si travian. Už si nepamatuju jak to přesně fungovalo, takže bych se chtěl zeptat: Když se zaregistruju na nový server třeba už dnes a ten server začíná v pondělí v 6:00, tak moje vesnice se objeví a vůbec fungování mého účtu začne v 6:00 nebo až po prvním přihlášení?
Jde mi o to že v pondělí od 6:00 jsem v práci a nebudu moc být u PC. Takže jestli mám s registrací počkat na pondělní odpoledne až budu u kompu?
aby sa Ti účet aktivoval, musíš sa normálne prihlásiť, vybrať svetovu stranu a národ.. ďalej to už snáď poznáš![]()
Takže když se zaregistruju dnes, účet nezačne v pondělí v 6:00 ale až po prvním přihlášení. Je to tak?
Jo
Pujdu se kouknou taky.Taaaaakže, kdo si jde zaválčit dále ???
Při registraci se pouze vytvoří herní učet (zaregistruje jméno, národ ...), při prvním přihlášení dojde k umístění vesnice do mapy a aktivaci účtu.
Nemám rád zrádce, podrazáky a lidi, co mi opravují pravopisné chyby
Jsem v T-důchodu, odpovědi ohledně T4 tak berte s (značnou) rezervou
pri registrácii nevyberáš národ ani svetovú stranu
To sem chtěl vědět, díky chlapi!
Jinak Seby, plánuju hrát za Galy, takže jestli platí to o té deff alianci, co si měl v popisku, tak se klidně přidám.
všetko musím preriešiť, môžeš mi napísať súkromnú správu aby som mal prehľad![]()