Volné diskuzní téma o nově spouštěném serveru cz6
Volné diskuzní téma o nově spouštěném serveru cz6
Nemám rád zrádce, podrazáky a lidi, co mi opravují pravopisné chyby
Jsem v T-důchodu, odpovědi ohledně T4 tak berte s (značnou) rezervou
Zdravím lidi , chystám se hrát na CZ6 a hledám nové kamarády , kteří by tam semnou hrály a spolupracovaly , Žádný z mých současných kamarádů nemá časnerad hraju servery bez spojenců , na vlastní pěst. Kdyžtak se ozvěte
![]()
Ahoj tez se chystam na CZ6. Muzem se tedy domluvit
ok , já ti napíšu![]()
Pokud jste zkušení hráči, tak můžete jít do moje aliance, bude to naše premiéra(i tohoto účtu).
Trochu to popíšu, i když by to mělo být v diplomacii a náboru...
Co nabízíme?
- v případě nutnosti vojenskou i menší surovinovou výpomoc
-pro def hráče vyčištění farem
-možnost účasti na hromadných útocích
-možnost si zahrát s dobrou partou
Co vyžadujeme?
-ochota budovat silnou armádu(zjištění , že hráč bude popkařit povede vyloučení z aliance)
-slušné vyjadřování
-okamžitou vojenskou výpomoc v případě nutnosti
-aktivitu na foru i ve hře
Pokud by se někdo chtěl zúčastnit, tak at mi napíše, všechny podrobnosti uvedu před startem servru.
Důležité je jestli jste def nebo off hráč, půjde o dvě aliance.
Ahoj,
Kamarádce právě z účtu zmizelo 50 zlatek, zatím tam všechny vydělala prodejem předmětů a získáním kamaráda. Nevíte o tom někdo něco? Díky za odpovědi![]()
psanim na forum to opravdu nevyresis .. at si kamaradka napise na plus support ve hre (otaznik vpravo nahore)
Aha čo tu máme, server cz6 ohlásený AŽ 5 dní pred jeho začiatkom. Hlavne ,že odpočítavanie do štartu nemci ohlásili oveľa skôr ako sa to dostalo na fórum - nevermind. Témy staré niekoľko rokov , dokonca si môžem hľadať alianciu z roku 2011. ale pozor ak tam budete robiť niečo iné ako riešiť diplomaciu a nábor tak dostanete nejaké body. Len neviem či def alebo off. Našťastie je téma uzavretá aby sa nič podobné nestalo.
A samozrejme ak chcú hráči registračný mail, tak to chcú veľa. Snáď sa do konca týždňa na účet dostaneme. Hlavné je, že nakupovanie zlatiek funguje na jednotku.
WP.