ja jsem teda hodne prizpusobivy hrac, ale doufam ze s dalsima zmenama se to trochu zlepsi.. ten server nema byt prece za trest, ale za odmenu ne ?
ja jsem teda hodne prizpusobivy hrac, ale doufam ze s dalsima zmenama se to trochu zlepsi.. ten server nema byt prece za trest, ale za odmenu ne ?
Celý systém je založený na nakupování zlatek. Vlastníkům je jedno co se ti líbí nebo ne, hlavně abys kupoval zlatky. Proč si myslíš, že přidávají další novinky (nákup živé vody atd..), bez kterých se na začátku hrálo a myslím si, že se hrálo dobře ? No aby z lidí vytáhli další peníze.
Tohle není jenom u Travianu, je to snad ve všech podobných hrách.
novinky se přidávají z toho důvodu, aby se udrželi lidi ve hře a případně aby přišli nový. Pač pokud lidé hrají, chtějí být zpravidla i dobří. A dobří pak využijí příležitosti... Pokud ale hru neinovuješ, brzy se ohraje a lidi odejdou. A bez lidí ... To, že staré verze jsou již "nehratelné" ukázali sami hráči, když o několik posledních takových serverů neprojevili zájem.
Ale to už sklouzáváme jinam. Nějaký typ na dáreček dne?
Nemám rád zrádce, podrazáky a lidi, co mi opravují pravopisné chyby
Jsem v T-důchodu, odpovědi ohledně T4 tak berte s (značnou) rezervou
10% na ukryty pro germány zpět, nebo normální obnova přírody v oázách jako před updatem(spíš přání než reálný dáreček
)
Naposledy upravil Maťec : 10.09.2013 v 15:50 Důvod: Zbytečná citace
aby pivovar nedával nemožnost zaměřovat katama a snižovat loealitu keckama. Galové mají pasti kde nám chípaji jednotky, římané napajedlo které snižuje spotřebu a délku výcviku a germáni nic. A už je čas na přídavektak šup šup
Naposledy upravil €xtreme : 10.09.2013 v 12:40
Já chci vznést protest. Jelikož jste změny přidávali vždy mezi 13:00 a 14:00 a teď už je skoro 16:00 a stále nic![]()
Jen počkej to bude nějaká perla, proto si dávají v německu tak na čas... To abychom neměli tolik času remcat do zítra![]()
Naposledy upravil Maťec : 10.09.2013 v 15:51 Důvod: zbytečná citace
Dneska cítím v kostech něco velkého nejspíše free server![]()
Snad vytáhnou v Německu něco lepšího, zatim se mi líbí akorát to omezení kyblíků