uni stabilita + velkej špeh idealní k DS
uni stabilita + velkej špeh idealní k DS
czx: (12. věk) Migliore - http://www.youtube.com/watch?v=5xh2zUTggd8 (1. ve stavbě DS) adopce http://www.2i.cz/eec97a5083
Gajus, nech si skočí, to by prvé musela preraziť![]()
Inak, šance niesu 50/50, vzhladom na to ze Notorrr zabrala natarku, dovolim si povedat ze tymto sa sance viac rozdelia, notorr je menej, ale nepodcenoval by som ich![]()
SatanoTroid , ako teba len vzali na učet k steinovi ?čo si im slubil ?
však takeho klikača čo preklikava dediny a klikne za den 2budovy .. nečudoval by som sa kebyze ta zoberu s tvojim vlastnym učtom do T, kedze si vtierka a vopchaš sa do kazdej zadnej ritnej dierky
.. ale ten učet .. fakt nechapem
![]()
![]()
![]()
![]()
TVL, jak to tady čtu, je mi skoro líto, že nehraju a nemam do koho prudit.. BTW co je to za mamlase ten Koring?![]()
Krást surky a vyrábět děti se má ve dne, aby na to bylo náležitě vidět!!!
"Ona je maxi ultramega moderatorsky supportersky multihunter..." "Ta vi i to, co Black nikdy nezjisti..."
Vepřová hlava není můj president!
od 1.1.2015 jsem si vyhlásil nezávislé knížetství Česko!
Trawinsky, urážať niekoho koho vôbec nepoznáš je úroveň ******a, a práve si ju dosiaholGratulujem
Mě stačí, že umím číst!a spamovat!
a přilévat olej do ohně.. vždycky si vezmu nejakýho votrapu a n něm si ukájim svoje ego!
a to Konig: nejsem ničí fanoušek, kromě hyen a mashe, a na 23.speedu jsem ani nehrál..
to Toky nechápu ty tvoje hvězdičky, zkus to opisem! Díky![]()
"Ona je maxi ultramega moderatorsky supportersky multihunter..." "Ta vi i to, co Black nikdy nezjisti..."
Jak fanoušek hyen může o někom říct, že je mamlas? Ale nemá smysl se bavit s někým pro koho je speedak životní vzor.
tak je jasný, že tady v Evropě inteligence v závislosti na místě narození klesá směrem na východ a proto jsou ti slováci hloupější a tedy sadnější kořist a prostě mamlasové. Praha je plná somráků z východu, prostě mamlasů,chápeš, ne? S hyenama se to má tak, že mě jednou prostě dokonale pobavily a kdybych měl mít nejaký travy ideál, tak to bude asi merlouska.