************************************************** **********************************
lopik na stránce 7: ************************************************** **********************************
Ok, tak to je lepší, jak když stein jednou prohlásil, že jsem se tam multilogoval celý server.![]()
Nebo tohle? Filip ví sám, když Roon nemohl klikat jak ten účet vypadal a rozhodně ne tak, že na něm kliká nějakej bot. Nechci na nikoho házet špínu, ale ban jsme dostali po přizvání dvou nejmenovaných hráčů na účet.
OK, je málo času při zkouškovém, sám to jako student jistě dobře víš, ale o tom smíchu bych pomlčel. Pořád jsi ten stejný lopik o kterém si celý CS travian včetně celé KSN, kde jsi roky hrál myslí, že seš psychicky labilní jedinec. Dokonce i tvůj dual a to je co říct. Nebo chceš připomenout ten tvůj chat "bez demen*ů" který ti lidi poleavovali, protože ten deme*t jsi vlastně ty?
Nevím proč, ale nějak mě to neuráží a asi mi i uniká pointa toho, proč by vlastně mělo. Lopiku až budeš vážně tak dobrej jak furt říkáš, přestaneš mít pořád z něčeho komplexy a bude se s tebou dát bavit, napiš mi prosím. Chtěl bych to vidět a upřímně bych ti to i přál, protože zatím bych to diagnostikoval jako Sociopatii![]()