Bohužel Jirko, Rusové vévodí i vévodili statistikám na TT a to i na serveru, kde hrála slavná T. Takže tak, že T učí rusáky to asi nebude, nejsem si jistý, žeby bylo něco, co byste je mohli naučit
Vlastně mě ale jedna věc napadá, jak dostat hráče T jako duala na účet do MASH a pak poslat offku s hrdinou v DEF bonusu útokem na T že?
http://travian-reports.net/cz/report/21485298c29
Zde přikládám report, podotýkám, že každý chytrý člověk, který si zadá do simulátoru simulaci s přesnou populací, zdí a vylepšeními 20, DEF bonusy u hrdinů a k tomu OFF bonus u hrdiny útočníka zjistí, že útoční byť těsně, tak měl projít.
Ztráty sedí přesně na to, žee útočník měl hrdinu s 0% v OFF bonusu, útok za bílého dne o kterém majitel účtu nevěděl, pouze fantastický dual který už šel klikat do T že? To jen tak pro pobavení netyranských čtenářů fóra, jaké taktiky musíte používat, abyste jak říkáš: vévodili statistikám
Zajímalo by mě, z čeho Jirka soudí, že se nedokážu dostat do TOP10? To bych opravdu rád viděl, čím toto tvrzení podložíš.
O finančních problémech bych raději nemluvil, někdo je řeší půjčkou, někdo bere další práci, někdo vykrádáním pošty že Pane PřenosilAle v té žluté vám to seklo
Tak nám sděl, proč u tebe již neklikají Tommi ani Vonkys, všichni si to rádi poslechneme, že tu hru hrotíš více jak reálný život a to se ne každému líbí.
Na CZX12 myslím klikali proti sobě Bořek Stavitel a Ferda klobása, také to neznamenalo že si pak Bořek už nikdy nedal klobásu že
Lopiku divíš se, že tě někdo napadl? Já upřímně ani ne, s tvou inteligenc,í kterou si zde předvedl s nepochopením dní
Lopik dokonce i ví, v jaké alianci hraji, že už je to Trash aliance, nebo že vůbec na serveru hraji?
Krásná kariéra že? Škoda že byla mnohem rozmanitější a kvalitnější než kariéra mistrů Lopik a 2Stein dohromady, poznal jsem spoustu přátel, kteří mi zůstali, nejedná se o nerdy(Ano Jirko vaše fotky ze srazu aliance jsou dechberoucí) a dokonce jsem nevykradl poštu že![]()