Prosim vas, kde jsou vypsani vylosovani vyherci? Na konci kazde hadanky je napsano, ze vylosovani budou vypsani v hlavnim tematu. V hlavnim tematu je napsano, ze vysledky se budou losovat kazdy den. Diky.
Tak jsem myslel, že tohle je další úloha, kde si každej lehce napíše správnou odpověď, ale podle reakcí nejen na fóru a side betů, které se mi povedlo uzavřít, to bude čištění zrna od plev![]()
nevím co to má společného s procvičením mozkových závitů...
Nebo ten kdo to vymýšlí nás má všechny za blbce? nevím, možností je několik... pro mě to teda moc úroveň nemá...a přitom je tolik hezkých hádanek - viz rozhovor pana Gluma s panem Pytlíkem...
Díky
uvědom si že travian hraje hodně "náctiletých" kteří si třeba nemusí poradit s takovou hádankou....je to naprosto jednoduché, jistě podíváš se na to a hned víš výsledek, já to také věděl ale ne každý je tak "geniální" a jestli tě takové otázky uráží tak si prostě jdi klikat prety a neprď se do soutěží![]()
Naposledy upravil benalinek1997 : 03.03.2017 v 12:13 Důvod: mažu odpověĎ
Hele, proc je hadanka ze 4 dne locknuta?
Ahoj chtěl jsem se zeptat Blacku, když jsem odesílal odpovědi z 1 forum účtu, ale pro výhru 30 zlatek jsem psal 2 moje travian účty ( jeden na cz2 a jeden na cz8 ) kam by popřípadě došla výhra 150 zlatek? Jinak bych radši preferoval cz8.
Zdar,nezobrazuje se mi přístup na 7.den,poslední....,nesvítí zeleně.
Co s tím?Čas na odpověď je asi hodinu ???
Dík za radu,Olympus.