Zobrazují se odpovědi 1 až 3 z 3

Téma: Palac a rezidence

  1. #1

    Standardní Palac a rezidence

    Ahoj,
    postavim ve vesnici rezidenci na lvl 10 a vycvicim osadniky. Kdyz rezidenci zbouram po vycviceni osadniku, po zalozeni druhe vesnice a misto ni postavim palac, budu moct cvicit dalsi osadniky v palaci v te same vesnici na lvl 10 nebo az na lvl 15? Diky moc za odpovedi.

  2. #2

    Standardní

    ne, budeš moct až při 15.levelu postavit další vesnici. Expanze se vztahuje na vesnici a ne na budovu

  3. #3

    Standardní

    OK, diky moc za odpoved.

Podobná témata

  1. palac-rezidence
    Autor skoty v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 09.08.2008, 11:43
  2. rezidence/palac
    Autor P!eC3D v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 13.03.2008, 20:58
  3. rezidence a pak palac
    Autor Lukasek444 v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 09.03.2008, 11:04
  4. rezidence a palac
    Autor Jájinka v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 10.10.2007, 19:50

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete editovat své příspěvky
  •