Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazují se odpovědi 1 až 10 z 13

Téma: Katapulty

  1. #1

    Exclamation Katapulty

    muzou se chytit za doprovodu vojaku do pasti i katapulty ????

  2. #2

    Standardní

    ano, mohou
    "Mami, já bych chtěl pejska!"..."Tak si ho ukroj, v ledničce snad ještě kousek je.."

  3. #3

    Standardní

    dekuji za odpoved

    PS:to je blby

  4. #4

    Post

    je, ale neni duvod proc by nemeli
    "Nevěř ničemu, ani tomu co říkám já. Věř jen tomu co si sám ověříš."

  5. #5

    Thumbs down

    je duvod : protoze sou velky


    ŽIVOT JE BOJ- btw......TRAVIAN

  6. #6

    Standardní

    Citace Původně odeslal 3m!grant Zobrazit příspěvek
    je duvod : protoze sou velky
    a kdo rika ze pasti nejsou, myslim veliky

  7. #7

    Standardní zdravim

    co je to za blbost okdy se katapulty chytaj do pastí co ste mu to nakukali

  8. #8
    Avatar uživatele skurakai
    Založen
    06.06.2007
    Bydliště
    Ostrava
    Příspěvky
    2 317

    Standardní

    katapulty se chytají do pastí jako každá jiná jednotka
     
     
     Svatá   trojice 
    Nejsem až takový sarkastik jako pán na obrázku

  9. #9

    Standardní

    Hele když katapulty zničím shromaždiště tak mu nemůže nikdo poslat jednotky

  10. #10

    Standardní

    Poslat muze ale on je nemuze vracet a vubec ovladat ani svoje jednotky

Podobná témata

  1. Katapulty
    Autor spajda v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 06.10.2007, 17:02
  2. katapulty
    Autor Mirok v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 04.10.2007, 14:06
  3. katapulty
    Autor šampion v sekci Otázky k T3
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 30.09.2007, 11:07

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete editovat své příspěvky
  •