Když mám ve zbrojnici a kovárně vylepšený všecky jednotky tak když pak kovárnu a zbrojnici zbourám zůstane mi to vylepšení že jo?
Když mám ve zbrojnici a kovárně vylepšený všecky jednotky tak když pak kovárnu a zbrojnici zbourám zůstane mi to vylepšení že jo?
cau jo zostane
To jsem já.Navštěvuji krčmu u tří osadníků a hraju cz s4
Ano, potom je tyto budovy možné odstranit bez následků.
Slibuji všem šikulům, šikulkám a dalším kamarádům, že budu dosedat nanejvýš jemně a opatrně.
Moderování fóra není určeno neurotikům a psychotikům! U těchto osob může vést k nezvladatelným záchvatům!
Jseš si tím naprosto jist? Logicky mi přece vychází to, že když svým vojákům zbourám například kovárnu, kde se ková lepší meč, kde si ho budou moct vykovat po zbourání? A taky kde já zjistím, jestli mám vojáky vylepšeny když to zbourám? Děkuji za dovysvětlení.
V kovvarne se zbroj nevyrabi - funguje jako " laborator, na kazdem lvl "vymysli" nejake vylepseni, ktere je pak praktikovano v kasarnach/stajich/dilne.. muzes to bez obav shodit, kdyz je vylepsis na maximum, nemusis si ssnad zjistovat, na jakem lvl jsou, ne??
TADY je nejdulezitejsi misto fora, nejdulezitejsi misto ceskeho travianu!! Kdo vstoupi, uz nevystoupi, aneb klub nejvetsiho borce v dejinach travianu!!